Onsdag d. 28. september 2022 - Årgang 17

Aars er plaget af skader

18-09-2022

Fodbold: Trods en god indsats kunne Aars ikke drille topholdet - Gundersted vandt på udebane.

Tekst: Per Lyngby

Der har formentlig været bekymrede miner i Aars-lejren, da klubbens andethold i serie 2 lørdag stillede op til udekamp mod Svenstrup-Godthåb, som besætter puljens førsteplads.

Skaderne er nemlig ramlet ned over klubbens to bedste seniorhold, som træner Kristian Skriver forklarer:

“Spillet på banen lykkedes i store dele af kampen, hvor vi fik lukket ned for deres to bedste spillere, som endnu ikke er gamle, men har mange divisionskampe i benene fra andre klubber. I løbet af ugen er der tikket nogle skader ind, heriblandt korsbåndsskade og andet alvorligt, så i denne weekend stod både førsteholdet og andetholdet reelt set uden målmænd. Så vi skal lige have rebet sejlene og lagt en plan for den sidste del af 2022”, sagde Kristian Skriver efter nederlaget.

Medens Aars med nederlaget er placeret under nedrykningsstregen med 7 point, kom Gundersted op midt i rækken, da holdet på udebane besejrede bundproppen Nørresundby med 2-1. Dermed fik landsbyklubben også revanche for nederlaget i de to klubbers første møde.

I næste runde får Gundersted besøg af Svenstrup-Godthåb på søndag, medens Aars samme dag spiller hjemme mod Valsgård.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!