Torsdag d. 4. juni 2020 - �rgang 15

Aars-bomber støvet af

12-05-2019

Fodbold: Sejr i lokalopgør mod FUIK og pokalkamp mod Vindblæs.

Tekst: Per Lyngby

Det er ikke sådan, at sejrene har stået i kø hos Aars IK's fodboldherrer i dette forår. Den forløbne uge var måske vendepunktet for Allan Leander Mikkelsen mandskab, som onsdag vandt en pokalkamp over Vindblæs fra serie 4 og lørdag over bundholdet i serie 3, Farsø-Ullits IK.

“Jeg kneb mig i armen, da Kasper Hyldal efter 12 minutter ender sin målforbandelse, som har varet siden ruder konger var knægt, og bringer os foran 1-0. Da selvsamme Kasper Hyldal i det 36. minut bringer os foran 2-0, tager jeg mig selv i at spejde efter, om der skulle være placeret et skjult kamera på stadion”, siger Aars-træneren efter den forløsende, men også ventede, sejr over naboerne fra FUIK.

Efter pausen startede FUIK med en mand i undertal, hvilket Aars fik fuldt udbytte af, da Jonas Frederiksen øgede til 3-0. René Gundersen gør det til 4-0, Mark Worsøe på straffe til 5-0 inden René Gundersen scorer kampens sidste mål, 6-0.

“Som cifrene indikerer, var det en kamp som vi dominerede fra start til slut”, siger Allan Leander Mikkelsen, som hengiver sig til nærmet Richard Møller Nielsenske sammenligner, når han skal beskrive rutinerede René Gundersens come back.

“Når jeg får lyst til at høre god musik, og her mener jeg ikke musik der streames på Spotify med 160 kbps, graver jeg de gamle LP’er frem, som er gemt allerbagerst i kælderen. Nogenlunde samme følelse havde jeg til tirsdagens pokalkamp, som vi vandt 3-2, da jeg fandt René Gundersen telefonnummer på de forbudte sider i klubbens register. Ligesom LP’er skal støves af og kan skratte lidt i starten, var det også en målløs René Gundersen, der måtte forlade pokalkampen, hvor han kunne se Peter Nielsen score alle tre mål. Men når skiven så endelig drejer og musikken rammer ens ører, er man ikke i tvivl om, at man har med en lydkilde af høj kvalitet at gøre, og man undrer sig over, hvorfor den blev gemt væk i kælderen”, lyder det fra Aars-træneren med henvisning til den rutinerede bombers to scoringer lørdag.

I næste runde spiller Aars igen på hjemmebane, hvor Løgstør kommer på besøg.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!