Tirsdag d. 18. januar 2022 - Årgang 16
Kristian Skriver har markeret sig stærkt i vesthimmerlandsk fodbold, både som træner og spiller. Her ses han i aktion som begge dele, som spillende træner for Gundersted IF mod Hornum, som han efterfølgende har trænet med stor succes. Nu går turen til Aars som træner for klubbens andethold og fra 2023 med ansvar for klubbens førstehold.

Aars ansætter Kristian Skriver til andetholdet

27-11-2021

Fodbold: Succestræner ansat på 3-årig kontrakt. Overtager førsteholdet i 2023.

Tekst & foto: Per Lyngby

”Jeg ved jo godt, at det har været på rygtebørsen i noget tid. Men der var lige nogle ting i både Aars IK og Hornum IF, der skulle gøres færdige først. Jeg skal være træner for Aars IKs 2. hold i 2022, og 1. holdet i 2023 og 2024. Jeg tænker, at matchet og timingen er perfekt - både i forhold til, hvor jeg selv er i mit trænervirke og hvor klubben er. "

Sådan siger den tidligere Gundersted-og Hornum-træner, Kristian Skriver, om sit skifte til Aars IK til den kommende sæson. 

Skriver kommer til Aars med solid og succesfuld trænerballast, hvor han har formået at føre Gundersted op i jyllandsserien og siden rykke Hornum op i serie 2, hvor holdet har stabiliseret sig. Faktisk var det tæt på en oprykning til serie 1, som dog glippede, da den afgørende play off kamp mod netop Gundersted blev tabt med 1-2 forrige lørdag. 

"Jeg har fulgt Aars IK fra sidelinjen via indbyrdes opgør og min tjans i ungdomsafdelingen, og det er mit klare indtryk, at der gøres mange ting rigtigt, og at der er gang i en spændende udvikling. Her tror jeg også, at jeg kan være med til at skubbe til nogle ting. Jeg glæder mig helt vildt til at arbejde med spillerne, de øvrige trænere og folk i klubben. Med fare for at komme til at lyde  lidt selvfed, så mener jeg, at det træningsmiljø og trænersetup, som vi kommer til at tilbyde spillerne næste år, er ret unikt. Jeg er ydmyg over for det arbejde, der er blevet gjort og de dygtige trænere, jeg skal samarbejde med. Jeg er overbevist om, at vi kommer til at supplere hinanden supergodt. Personligt glæder jeg mig til at få nogle lidt andre udfordringer rent trænerfagligt end jeg har haft i to geniale perioder i hhv. Hornum IF og Gundersted IF", siger Kristian Skriver til Lokaltindblik.dk. 

Også Jakob Vium Dyrman fra Aars IK's seniorudvalg er der begejstring at spore ved den nye trænersigning:

 "Ja, det ser godt ud. Med Kristian Skriver som træner for vores nyoprykkede andethold i serie 2 og Morten Freundlich som træner for vores førstehold, som ligeledes spiller i serie 2. Med den tidligere andetholdstræner Simon Lyngsø som en del af trænerteamet som en slags konsulent, har vi en stærk og kompetent trio, som vi forventer os meget af", siger Jakob Vium Dyrman. 

Dyrman lægger vægt på, at det primære ikke er oprykning, men først og fremmest at skabe et godt træningsmiljø, som kan trække mange spillere på træningsbanen og skabe et godt klubmiljø, som så på den lange bane formentlig også vil kunne afspejle sig i resultaterne på fodboldbanerne. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!