Mandag d. 18. juni 2018 - Årgang 13

Aars alene på førstepladsen

17-04-2017

Fodbold: Årets fjerde sejr på stribe kom i hus på hjemmebane.

Med en sejr på 3-1 over Aalborg Freja er Aars IK fortsat ubesejret i dette forår, hvor holdet nu topper sin pulje i serie 3 med 12 point for 4 kampe, da de øvrige konkurrenter i toppen tabte deres kampe.

I første halvleg mod Freja spiller Aars ifølge træner Jakob Dyrman det bedste og flotteste fodbold, som man har præsteret i denne sæson. Det er derfor noget misvisende, at holdet må gå til pausen bagud med 0-1.

“Vi gør det rigtig godt i den første halvleg. Lægger et højt pres på modstanderne, og kommer også til flere gode muligheder, som vi imidlertid ikke får omsat i mål. Det gør de til gengæld i en situation, hvor vi ikke får tacklet igennem, og så havner bolden inde foran, hvor de laver et flot mål”, fortæller Jakob Dyrman til Lokaltindblik.

Efter pausen går pusten lidt af Aars-spillerne, men ved at indskifte friske spillere med speed i fødderne, lykkes det at vende kampen til egen fordel. I det sidste kvarter får Aars scoret tre gange - først på et selvmål efter et indlæg, som havner mellem venner og fjender foran mål. Dernæst bliver det 2-1 ved tilbagevendte Nicolai Christensen og til slut 3-1 ved Rasmus Lund Poulsen, som scorer via den ene opstander. Samme spiller havde tidligere haft et forsøg, hvor det var stolpe ud.

“Nu har vi Dansom på udebane i næste runde, inden det gælder stærke LKB-Gistrup hjemme i Aars. Jeg har set Dansom en enkelt gang, og de har dygtige angribere, men er også til at udfordre i de bagerste geledder”, lyder det fra Jakob Dyrman umiddelbart efter at han har siddet som 14. mand for klubbens andethold.

Andetholdet, som spiller i den lokalprægede pulje i serie 3, er for alvor ved at komme i gang. Holdet slog således Sønderup-Suldrup med 5-1 og lagde dermed op til et spændende lokalbrag mod Strandby på udebane i den kommende runde.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!