Onsdag d. 15. juli 2020 - �rgang 15

Aalestrup holder jul på førstepladsen

09-12-2019

Håndbold: Løgstør måtte se sig besejret i lokalopgør mod Aalestrup.

Tekst: Per Lyngby

Medens damelandsholdet fortsætter nogle dage endnu, er de vesthimmerlandske håndboldspillere ved at gå på julepause. I denne weekend blev den sidste runde i første turneringshalvdel spillet færdig, og det rykkede ikke voldsomt ved det, som de lokale hold har præsteret hidtil.

I herrernes 3. division var der lokalopgør i Aalestrup, hvor hjemmeholdet tog imod Løgstør. Aalestrup har sæsonen igennem været på førstepladsen, og det faktum blev der ikke rykket ved lørdag, hvor knaberne sendte muslingebyens herrer hjem med et nederlag på 24-31. Dermed går Aalestrup ind i det nye år med et forspring på 5 point ned til Hjørring på andenpladsen, medens Løgstør ligger lunt placeret midt i rækken med god pointafstand til såvel top som bund.

Aars HK's herrer er fortsat med fremme i toppen af 2. division efter en udesejr på 28-25 over Mors-Thy Håndbold. Samtidig er Aars nu alene på andenpladsen, efter at Hjallerup snublede og tabte deres kamp. Aars har 2 point op til Frederikshavn på førstepladsen, så der venter mange spændende kampe efter nytår.

Farsø KFUM HK's damer i 2. division var oppe mod overmagten, da de på udebane mødte rækkens suveræne tophold, Holstebro.

"Det blev et klart nederlag til rækkens nummer et. Vi er bagud 10-19 ved halvleg, og så var den kamp ligesom på plads. Vi forsøger i anden halvleg at kæmpe os ind i det, men de har bare et klassehold. Jeg er ret sikker på, at stiller de med det hold hver gang, bliver der ingen nederlag til dem. Vi slutter første halvdel af sæsonen i top 6 og det er rigtig godt efter en hård sidste sæson. Vi skal bygge videre på de ting, vi har fået lagt på i vores spil, så er jeg sikker på, at der nok skal komme flere point på kontoen efter jul. Vi starter op mod Hornbæk første weekend i januar. Det er et hold, som er kommet godt efter det, og vi spiller altid tætte kampe mod Hornbæk", siger Klaus Hansen fra Farsø.

I samme række måtte Aars indkassere et stort nederlag på udebane mod VRI Aarhus, som hjemme vandt med 37-28.

"Faktisk en rigtig fin kamp. Vi kommer igen til mange chancer, men vi må erkende, at VRI udnytter deres chancer bedre end os med meget fornemme afslutninger. Men humøret er godt, og vi står på en god grund med tro på 2. Halvdel af sæsonen. Vi har haft en del modgang, men også vigtige erfaringer. Line Lysdahl, Cecilie Houmøller og ikke mindst Anne-Sofie Bundgaard spillede en stor kamp i Aarhus", fortæller træner Jannie Lynge Johansen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!