Onsdag d. 28. september 2022 - Årgang 17

60+ idræt – også for mænd

31-08-2022

Den 6. september starter træningen op igen for alle de 60+´ere i Kultur- og Idrætscenter Lanternen efter sommerpause. Holdet er for ALLE 60+´ere, der har lyst til at røre sig, grine, svede, hygge sig og komme i bedre form. Det er nu 6. sæson, som starter. Holdet er opstået i et tæt samarbejde imellem de to foreninger, Nutidens kvinder og Løgstør Håndboldklub. 

Træningen starter kl. 10.00 med fælles opvarmning, derefter bliver der tilbudt 3-4 aktiviteter, som man derefter bruger en lille time på, og kl. 11.30 slutter træningen med mulighed for at drikke en kop kaffe i fællesskab.

Netop fællesskabet er vægtet tungt på holdet. Derudover står aktiviteterne selvfølgelig højt på dagsordenen. Aktiviteterne, der bliver tilbudt, er deltagerne selv med til at tage initiativ til at sætte i gang. Tidligere sæsoner har der været afprøvet et bredt udbud af aktiviteter – f. eks. cirkeltræning, floorball, petanque (både indendørs og udendørs), badminton, håndbold, volleyball, dans, gå-fodbold, gåture, mm. 

Sidenhen er der købt blandt andet indendørs curling, bob-spil og skum bowling, som ligeledes kan tilbydes, når træningen går i gang. Det er nemlig vigtigt, at der kan tilbydes et bredt program af aktiviteter, som kan tilgodese så mange som muligt.

De første par uger vil det være muligt at prøve aktiviteterne ganske uforpligtende. Det eneste krav, som der stilles for deltage på holdet, er, at man er klar til at røre sig, grine, svede, hygge sig og dermed komme i bedre form.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!