Fredag d. 27. maj 2022 - Årgang 17

187 stillede til start i Hvalpsund-triathlon

12-09-2021

Søndag blev den syvende udgave af “Flugten til Hvalpsund” gennemført.

Vejrforholdene var en smule drilske med frisk vind over Limfjordens vande, da 187 håbefulde og spændte atleter stillede op til “Flugten til Hvalpsund” - som for syvende gang blev afviklet med start fra færgen Mary ude på fjorden.

Der var på forhånd meldt udsolgt med 300 solgte startnumre, men en stor del lod sig altså afskrække af enten vejret eller udsigten til strabadserne med 950 meter fjordsvømning, 46 kilometer cykling og til slut 10,5 kilometer løb.

Af sikkerhedshensyn er løbet delt op med to starter med en halv times mellemrum, hvilket gør det lettere for de mange følgebåde, kajakker og SUP-boards at følge svømmerne i fjorden og være klar til hjælp, hvis behovet skulle opstå, hvilket ikke så ud til at være tilfældet denne søndag.

Der var pænt besat af tilskuere, som fulgte starten inde fra land og efterfølgende klappede deltagerne i land i målområdet, hvor svømmetøjet hurtigt blev skiftet til cykeltøj, inden det gik ud på den kuperede rute i området omkring Louns. På hovedgaden i Hvalpsund blev der heppet flot på atleterne, når de passerede på cykel og i løb, inden de ramte målområdet ved lystbådehavnen.

Man kan se deltagernes sluttider her: https://my.raceresult.com/158325/Live#0_2E1A75

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!