Mandag d. 5. december 2022 - Årgang 17

Vejgrus til etablering af grusvej eller grussti

14-07-2022

Dette indlæg er sponsoreret

Står du i en situation, hvor du har behov for at etablere en grussti eller en grusvej? I så fald kan du med fordel læse med her. Ved etableringen af en grussti eller en grusvej er det helt afgørende, at man anvender vejgrus af høj kvalitet. Dette skyldes blandt andet, at vejen eller stien skal kunne holde til, at enten biler eller gående passerer over gruset. Hvis du er interesseret i at købe vejgrus af høj kvalitet, kan du med fordel klikke ind på Sandshoppen.dk. 

Få vejgrus af høj kvalitet hos Sandshoppen.dk
Hos Sandshoppen.dk forhandler de vejgrus af høj kvalitet. Vejgruset er blevet udvundet og blandet i Midt- og Vestjyske grusgrave, og gruset består af en blanding af sten og leret sand. Kornstørrelsen på vejgruset er mellem 0-22 mm. Idet deres vejgrus har et relativt højt lerindhold, medvirker det til, at gruset har en høj komprimeringsevne, og samtidigt bevirker det, at gruset ikke støver. Derudover har gruset også en drænende virkning. Udover at etablere grusstier og/eller grusveje, kan vejgruset også anvends til reparation af huller i allerede eksisterende grusstier eller grusveje. Ydermere kan det også med fordel benyttes som toplag i indkørsler eller som underlag til belægningssten, betonsten, fliser eller lignende. Vejgruset kan altså bruges i mange sammenhænge, og sammenligner man det med stabilgrus, er vejgruset - som følge af en mindre kornstørrelse - mere behageligt at køre på. 

Besøg sandshoppen.dk
Hvis du står og mangler vejgrus, kan du med fordel klikke ind på Sandshoppen.dk og læse mere information om deres grus. Desuden tilbyder de, at du frit kan kontakte dem og få et uforpligtende tilbud på den mængde, som du skal bruge. På deres hjemmeside finder du et skema over vægt samt en pristabel, og du kan med fordel benytte deres mængdeberegner til at finde den korrekte mængde grus, som du skal bruge til dit projekt. Hos Sandshoppen.dk tilbyder de Danmarks billigste vejgrus og priser. 

Hvem er Sandshoppen.dk
Sandshoppen.dk er eksperter i professionel levering af både grus-, sand-, jord- og stenmaterialer. Hvis du ikke ønsker at få dine materialer leveret, kan du naturligvis også vælge selv at hente dem, hvilket du kan gøre døgnet rundt. 
Hos Sandshoppen.dk sætter de en ære i at levere materialer af høj kvalitet, og de følger derfor produktionen fra start til slut. Det vil sige, at de holder øje med grusproduktet fra udvindingen over rensningen af gruset og indtil det færdige produkt, som kan bruges til anlægsarbejde, byggeri osv. På den måde er de garanter for, at du som kunde får materialer af særlig høj kvalitet. De har deres egen grusgrav, Aulum sand- og grusgrav. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!