Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Udvid din hobby

19-05-2021

Dette er sponsoreret indhold

Mangler hobbyen et eller andet? Er det hele ved at blive ensartet og kedeligt? Så burde man overveje at udvide sin hobby. Det er nok bare blevet for nemt for en, så man skal udfordres lidt. Om det så er nyt udstyr, nye teknikker eller et nyt perspektiv man har brug for. Så læs videre og find ud af hvordan disse tre hobbyer kan udvides.

Træarbejde
Træarbejde er nok en af de mere pratiske hobbyer. Man kan bygge ting til huset: borde, stole og hylder. Men er huset fyldt med håndlavede borde, stole og hylder? Man føler ikke at man lave mere, med det begrænsede udstyr man har. Så burde man overveje noget nyt udstyr. Hvad med en overfræser? De er praktiske, drøje og brugbare. Overfræsere kan komme med parallelstyr, adapter blade og kurvebuffer. Der findes et stort udvalg af fræsejern, så overfræseren kan passe dine behov og din stil. Er man usikker angående hvilken overfræser man burde købe? Eller ved man ikke rigtig hvad en overrfæser kan bruges til? Så er der en guide til din overfræser

Håndarbejde
Håndarbejde er også en meget praktisk hobby. Man kan sy tøj, lappe tøj og lave andre småting til huset, såsom sengetøj. Men er stilen lidt ensartet, og farverne lidt udvaskede. Håndarbejde er ikke længere en udfordring for dig, men bare en kedelig hobby der samler støv i skabet? Så er det måske på tide med nogle nye teknikker. Upcycling er blevet meget populært, de seneste år. Det består af at tage gammelt tøj, eller købe noget genbrugstøj, der ikke helt er på mode længere. Og så ’upcycle’ det, så det passer mere nutidens stil. Det kan være alt fra at ændre ærmerne på en trøje, til at lave nogle gamle cowboybusker om til en ny taske.

Havearbejde
Haven er perfekt, blomsterbedene er fyldt med roser, tulipaner, liljer og alverdens blomster. Skuret er nymalet, og man kan ikke se et eneste ukrudt. Men hvad nu? Udover at holde haven pæn og ren, er der ikke meget at gøre. Frygt ej, hvad man har brug for er en grøntssagshave. Bare tænk squash, løg, ærter og salathoveder, lige udenfor dit hjem. Måske endda også nogle frugttræer; æble, blomme og kirsebær. Det bliver ikke bedre en friskt frugt og grønt. Så kan hobbyen holdes i live, og man kan få noget godt at spise i mens. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!