Mandag d. 5. december 2022 - Årgang 17

Tre tips til indretningen der både er praktisk og flot

20-05-2022

Sponsoreret indhold

Mange af os kunne godt bruge lidt mere plads i hjemmet til opbevaring, da der igennem et liv samles mangt og meget af både minder og praktiske fornødenheder. Nogle gange gerne en plads til opbevaring, hvor tingene ikke behøver at blive gemt væk og skjult. Heldigvis findes der muligheder i indretningen, som løser dette problem. 

Dit valg af møbler til opbevaringen behøver ikke være udelukkende praktisk. Der findes også møbler som gør det både flot og praktisk. Her kommer tre tips som vil være inspiration til hvordan du kan skabe mere flot opbevaringsplads i hjemmet. 

Den klassiske og tidsløse løsning
Vitrineskabet er en klassisk løsning på opbevaring i indretningen. Det er en løsning hvor du på en smuk og enkel måde kan udstille og opbevare dine ting. Vitrineskabe findes i forskellige typer og prisklasser, så der er lidt til enhver smag. De billige vitrineskabe kan også være rigtig fine, så tro ikke det behøver være meget bekosteligt at finde et flot vitrineskab. Der findes billige vitrineskabe både online og i butik, så søg og kig dig lidt omkring, så kan du finde et der passer til din smag.     

Løsningen, der passer ind flere steder i indretningen
Nogle gange så skal møblerne til opbevaringen bare udfylde en praktisk funktion i hverdagen. Derfor kan møblerne heldigvis godt være pæne på samme tid. Skænken et godt eksempel på et møbel som kan være flot og som samtidigt kan bruges til opbevaring i flere af hjemmets rum. En skænk kan både passe ind i stuen såvel som i husets entre. 

Undersøg hvad jeres behov er
Hvis pladsen kan føles træng i jeres hjem, så undersøg hvad jeres behov er og hvilke muligheder I har. Nogle gange kan pladsen i hjemmet optimeres, så den bliver udnyttet bedre. Måske kunne små skuffer under sengen, eller købet af en slagbænk være en rigtig god ide. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!