Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Tre danske designklassikere der lyser hjemmet op

07-10-2019

Dette er sponsoreret indhold

Dansk design fylder rigtig meget på lystavlen både i indland og udland, og det er ikke uden grund. Danske designere har nemlig gjort et fantastisk stykke arbejde med at lave smukke lamper med fantastisk og specielt design, som skiller sig ud, og står skarpt i lampe branchen. Derfor er det heller ikke mærkeligt, at mange gerne vil have fingrene i dansk design, når der skal kigges på nye lamper til hjemmet. Der er rigtig meget at vælge mellem, og derfor kan det være svært at finde ud af, hvad der lige præcis passer ind i ens egen indretning og stil. Det kan derfor være godt med inspiration til at se, hvad der er at få på markedet lige nu.

Køb limited edition og få noget helt specielt

Hvis du ønsker noget helt specielt til dit hjem, kan det være en god idé at kigge efter lamper, som er limited edition. Når lamperne er indikeret med at være limited edition, er de ikke altid tilgængelige på markedet, og du vil derfor kunne erhverve dig en smuk lampe, som ikke alle kan få fingrene i, og som vil være noget helt specielt for dig og dit hjem. Du kan som eksempel lige nu få fingrene i den her PH Limited Edition ,som er en fantastisk smuk gulvlampe helt udover det sædvanlige. Her får du dansk design når det er bedst, med flotte former og med det genkendelige PH design, som pryder de fleste hjem. Med limited edition er man ikke i tvivl om. at man har noget specielt i hjemmet, og det kan ofte være en enkelt lampe som denne, der kan ændre et helt rums udtryk. Det kan nemlig fuldende mange rum at få den helt rigtige lampe op at hænge eller stå.

Klassisk dansk design

Ønsker du en klassisk lampe, som skal pryde din spisestue eller opholdsstue er den klassiske PH 5 Pendel også et rigtig godt bud. Det er den klassiske PH lampe, som ikke er til at tage fejl af. Med denne lampe får du genkendeligt dansk design, som giver et meget behageligt lys, og som altid er flot at have hængende i hjemmet. PH 5 Pendel, kan fås i alle farver og nuancer, man kunne ønske sig, og derfor er den også meget nem at få til at passe ind i sin egen stil og indretning. Det er en klassiker som aldrig rigtig går af mode, og derfor er det ikke en dum investering, hvis man elsker klassisk dansk design.

Til børneværelset

Det kan for rigtig mange være svært at vælge lamper til børneværelserne, fordi det ofte er dyrebart at vælge dansk design, og derfor skal man ofte være lidt påpasselig når man vælger at indrette for eksempel et børneværelse med dansk design. Men der findes rigtig mange danske mærker, som laver lækre og søde lamper til børneværelset, som også passer ind i et mere barnligt miljø, og som ofte også kan holde til lidt mere end nogle af de andre designklassikere. Mærker, som man kan kigge på til børneværelset, kunne være Ferm Living, Konges Sløjd og A Little Lovely Company.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!