Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Tips til store kvinder inden for tøj og stil

12-12-2019

Sponsoreret indhold

Det kan være svært som større kvinde at finde det perfekte stykke tøj eller stilen, der lige præcis passer dig. Den største grund er at modeverdenen og tøjindustrien for det meste er bygget på, hvad man inden for disse industrier betegner som den ”normale” krop, selvom deres definition varierer fra, hvad der i realiteten er den gennemsnitlige krop. Derfor kan du også komme til at føle, at du helt bliver skubbet ud af modeindustrien og tøjbutikkerne, da tøjet ikke er designet til dig.

Det er dog ikke umuligt at finde passende tøj og passende stil, men det gælder måske om at kigge lidt længere og bredere efter det – men det er det værd, når du finder noget, der virkelig passer.

Tips, der kan hjælpe til søgningen efter tøjet og stilen

  • Heldigvis er modeindustrien begyndt at indse, at store kvinder også gerne vil se godt ud og have tøj, der udstråler dem og deres personlighed. Der er også poppet en del butikker op, der direkte sælger tøj til store kvinder, hvor du nu kan gå på en mere dybdegående opdagelse efter, hvad du føler kan give dig det perfekte look. Faktisk behøver du ikke fysisk gå ned i en af disse butikker, hvis du f.eks. har en vis angst eller pinlighed over at blive set (selvom, der intet er at være flov over) – køb dit tøj på nettet og få det leveret til døren.
  • Hvis du har udvalgt tøj eller fantaseret om en stil, du rigtigt godt kunne tænke dig, men du er et par kilo fra at kunne passe det perfekte, kan du overveje at cutte lidt kilo af vægten. Det behøver ikke være noget vildt, men bare så du føler, tøjet passer.
  • Langt de fleste mennesker har positive aspekter – find dine positive kropslige aspekter og udnyt dem bedst muligt.
     

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!