Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Tips til en weekend med afslapning i Vesthimmerland

20-09-2021

Dette er sponsoreret indhold

Der er mange skønne naturområder, aktiviteter og kulturelle oplevelser i Vesthimmerland. De danner den perfekte ramme for en afslappende weekend. Hvis du har brug for et par ideer til, hvordan du kan bruge weekenden, så læs med her. 

Det er vigtigt at prioritere afslapning i en travl hverdag. Derfor kan det være godt at tage en weekend en gang imellem og fokusere på at komme ned i gear. Uanset om du er selv eller sammen med andre, så er der mange gode ting at lave i det vesthimmerlandske område! Her kommer et par ideer til, hvordan man kunne overveje at bruge sin weekend. 

Afslappende kroophold
Hvis man har brug for en hel weekend med afslapning, så er det oplagt at tage på kro- eller resortophold i Vesthimmerland. Der findes flere skønne muligheder for at afslappende miniferie i de smukkeste omgivelser. Her er der fokus på at komme ned i gear og få slappet af.

En ting, der kan hjælpe én med at slappe af, er naturlige olier. De kan have en afslappende effekt. Det kan for eksempel være CBD-olie fra Formula Swiss. Man kan få CBD-olie, der er blandet med for eksempel olivenolie eller hampefrøolie. CBD-olie fra Formula Swiss er fremstillet af økologiske schweiziske hampplanter. 

Tag på en guidet sejltur
En perfekt aktivitet til en afslappende weekend i Vesthimmerland er en guidede tur på den smukke Frederik den VII’s kanal, der bevæger sig fra Løgstør til Lendrup. Her kan man få en tur, hvor en lokal fortæller spændende historie om kanalens tilblivelse. Der er ligeledes et stop ved kanalbetjenthusene i Lendrup, som er meget spændende.

Tag på vandretur
Der er så utroligt mange smukke vandreruter i Vesthimmerland og resten af Nordjylland. Det er oplagt til en afslappende weekendtur. En af de mest afslappende aktiviteter, der findes, er at gå. I disse smukke områder finder du både ruter til erfarne vandrere og til nybegyndere. Hvis du gerne vil overnatte, så er der masser af fine shelterpladser rundt omkring.

Besøg Limfjordsmuseet
Der er mange fine og spændende kulturseværdigheder i Nordjylland. En af dem er Limfjordsmuseet. Museet har fjorden i centrum, og fortæller kulturhistorien fra området. Du kan også besøge det Historie Bådebyggeri. Her kan du opleve restaurering af gamle både. Det er den perfekte kulturelle, afslappende aktivitet til weekenden. 

Hop op på cyklen
Hvis man er mere til cykling end at gå, så er det en oplagt måde at koble af på. Du får motion, samtidig med at du bevæger dig gennem de smukkeste naturområder i Vesthimmerland. Der findes masser af gode cykelruter, korte såvel som lange, så der er lidt til ethvert niveau. En tur på cykel skal helt sikkert få tanker koblet fra. 
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!