Mandag d. 5. december 2022 - Årgang 17

Tips til en hyggelig aften med vennerne

12-01-2022

Sponsoreret indhold

Det er herligt at tilbringe tid sammen med gode venner. Har du i tankerne, at du snart gerne vil invitere dine nærmeste over til en aften, der byder på gode grin og lækker mad? Så får du i denne artikel nogle gode tips til, hvordan du kan skabe gode forudsætninger for en hyggelig aften med dine venner. 

Nem og lækker aftensmad
Imponér dine venner med dine evner i køkkenet ved at sammensætte menuen og tilsætte den din gode smag og kærlighed. Skal det være en treretters menu, hvor der ikke er sparet på noget? En lækker hakkebøf med bløde løg og tilbehør, I ikke kan vente med at sætte tænderne i?

Har du en kærlighed for det asiatiske køkken, har du gode muligheder for at spice menuen op. Du kan hurtigt udvikle en lækker ret ved at bruge instant nudler fra Pandasia til eksempelvis en wokret, eller brug nudlerne som tilbehør til noget lækkert kød, du kan servere for dine venner.

Mangler du idéer, er du i tvivl om, hvad du skal lave, eller hvordan du skal gøre, når du gerne vil kaste dig ud i at stå i køkkenet? Du kan finde inspiration til aftensmaden ved at gå på jagt efter opskrifter online eller i din favoritmadlavningsbog.

Vil du gerne betale dig fra at skulle stå i køkkenet, så kan du også nemt bestille aftensmad udefra. Måske har I et favoritsted, der laver jeres yndlingspizzaer, og hvis der skal lidt mere til, kan I kontakte et cateringfirma, der lever for at kreere lækre retter til jer, I enten selv kan hente eller få leveret til din hoveddør.

Spil er en sikker vinder
Skal der lægges op til masser af gode grin og skruet max op for hyggen, så er der ikke noget som spil, som samler vennerne. Læg op til den helt store spilaften, og udvælg spil, du ved, vil skabe den bedste stemning.

Brætspil kommer i nærmest alle varianter, hvor I kan udfordre hinanden, lige fra det klassiske spil matador til det underholdende hint eller det mere nervepirrende escape room. Måske er I helt bidt af Dungeons & Dragons? Der er uden tvivl et brætspil, som kan være med til at gøre jeres fredag aften til en, I længe vil tale om. I kan også tage ned på en brætspilscafé, hvis I gerne vil udforske flere muligheder end dem, I selv har på lager.
Når det er ved at blive varmere vejr, kan I sagtens trække jer udendørs med en omgang kongespil eller stigegolf i haven og nyde solens stråler. Om sommeren er der nemlig endnu flere solskinstimer, I kan udnytte. Vil I være rigtigt aktive, så er rundbold også et spil, der både er underholdende og får pulsen op. 

Det online univers og de mange spil til diverse konsoller giver også god anledning til at bruge timevis sammen, udforske nye verdener, gennemføre baner, slå hinandens highscore og meget andet.

Tilføj et udvalg af forskellige snacks, og byd dine gæster på nok at drikke, så der ikke mangler noget.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!