Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Tips til dig, der skal sælge din bil

17-12-2021

Sponsoreret indhold

Når du vælger at sælge din bil, så har du to valgmuligheder. Du kan enten vælge at sælge din bil til en privatperson eller så kan du sælge den til en bilforhandler. Du skal vælge, hvad der giver mest mening for dig. Der kommer herudover også andre ting i forbindelse med, at du skal sælge din bil. Læs mere om dette i denne artikel.

Få taget nogle ordentlige billeder af bilen
Hvis du gerne vil prøve at sælge din bil online på en platform som DBA, så skal du sørge for at få taget nogle gode billeder af bilen. Personer, der er interesseret i din bil, vil typisk også bede om at se bilen i virkeligheden og heriblandt bede om en prøvekøretur. Men gode billeder af din bil kan gøre en stor forskel, så de har en nogenlunde idé om, hvilken bil de potentielt køber. På denne måde vil de heller ikke føle sig snydt, når de ser bilen i virkeligheden. 

Få foretaget en vurdering af din bil
Det er vigtigt, at du får foretaget en vurdering af bilen, inden du forsøger at sælge den. Denne vurdering vil give dig en god idé om, hvilken pris du kan forlange for din bil. Hvis du allerede har sat en pris på din bil, og flere har henvendt sig, så kan du bruge vurderingen fra din bilforhandler til at sammenligne med de tilbud, som du har fået. Her kan du vurdere, hvilket tilbud du synes er mest retfærdigt. Ved bilvurderinger vil man typisk lægge mærke til ting, såsom hvilken model din bil er, kilometer antal og hvor godt vedligeholdt din bil er. Hvis du har passet godt på din bil, så kan du uden tvivl få en god pris for den. 

Tag bilen til en mekaniker, før du sælger den
Det er altid vigtigt at få din bil til service. Men hvis du har planer om at sælge den, bør du tage bilen ind til service først. Det vil ikke kun sikre, at din bil er i topform, men kan også være med til at give den nye ejer ro i sindet. Desuden er det altid en god idé at få en ekspertudtalelse om bilen, før du sælger den. Ellers kan du kan blive holdt ansvarlig for eventuelle problemer, som den nye ejer måtte opleve med bilen. Derfor er du bedst sikret, hvis du sørger for at få din bil til en mekaniker, før du sælger den videre.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!