Mandag d. 5. december 2022 - Årgang 17

Tag på ferie i skønne Thailand til vinter

26-10-2021

Sponsoreret indhold

Hvis du allerede nu, er træt af de kølige dage, mørke aftenener og den kommende tid forude, så er det nok ved at være tid til at tænke på at bestille en rejse til vinter. Én af de destinationer, som er helt perfekt på den kommende tid af året, er selvfølgelig Thailand. Er det første gang, du overvejer at rejse til destinationen, så kan det måske være relevant at læse med. For der er noget om snakken, når folk fortællerom, hvor dejligt skønne Thailand er. Smilets Land, som Thailand også kaldes, har nemlig utallige fordele ved sig som rejsedestination. Læs med her. 

Rejser til Thailand
Rejsevejret i Thailand er faktisk rigtigt når vinteren står på sit højeste hjemme i Danmark. Det betyder altså, at på nogle af de skønne badedestinationer i Thailand, der kan man altså forvente det skønneste vejr. Så hvis du gerne vil skifte de kolde dage ud med solskin og samtidigt gerne vil finde billige rejser Thailand, så kan du med fordel besøge uniquetravel.dk/rejsemal/thailand. Man kan sagtens finde billig rejser Thailand, og stadig få en uforglemmelig rejse. For standarden i Thailand er et andet niveau, det samme gælder for leveomkostninger. 

En Thailand rundrejse man aldrig glemmer
Selvom det er muligt at finde billig rejser til Thailand, så betyder det ikke, at man ikke får meget for pengene. Hos Unique Travel, er det nemlig muligt at skræddersy rejser Thailand, så man får det som man gerne vil have det, med hjælp selvfølgelig. For, hvad man måske selv synes der giver mening, er måske ikke helt realistisk. Og det er netop der, hvor Unique Travel kommer ind i billedet. En rundrejse i Thailand, kan sagtens laves som en kombination af oplevelser, afslapning, kultur og strand. For eksempel kan man kombinere strand eller ø-ferie med en tur i Khao Sok Nationalpark, hvor man rigtigt kan komme tæt på naturen. Billige Thailand rejser, behøver altså ikke betyde at man kun skal opholde sig på en enkelt destination. En billig Thailand rejser til dette, kan altså også være i form af en rundrejse Thailand.

Bounty øer og vild natur ved Chew Lan lake
En Thailand rejser, der indeholder forskellige destinationer, giver den helt perfekte kombination af forskellige oplevelser. Khao Sok Nationalpark ligger omkring 3 timers kørsel fra Phuket. Dette betyder derfor, at man nemt kan flyve til Phuket og eventuelt starte rejsen der. Efterfølgende, kan man så vælge at tage på ø-hopping, hvor man eksempelvis starter ved Koh Phi Phi og bevæger sig ned mod de mest sydlige øer i Thailands Andaman hav. Her kan man afslutningsvis slappe af på Koh Lipe, og så flyve hjem fra Langkawi, som hører under Malaysia. Dette er blot én af de måder man kan lave rejser Thailand på. Der findes også et hav af andre muligheder ved Unique Travel. Mangler du inspiration til en billig rejse til Thailand, så tag kontakt til Unique Travel, som kan være behjælpelige med denne fantastiske destination blandt andet. Klik på deres hjemmeside for mere info. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!