Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Sover du måske på en forkert madras?

23-09-2019

Du ville ikke løbe et maraton eller vandre et bjerg uden det rigtige gear. Og alligevel, til trods for at vi tilbringer en tredjedel af vores liv på at sove, er mange af os ikke tilstrækkeligt forberedt i soveværelset - når det kommer til madrasser. Ikke at vi ikke anerkender vigtigheden af en behagelig madras. Men vi bruger hverken tid eller penge nok på en ordentlig seng

Du kan blive fristet til at bebrejde dit budget for at fortsætte med at sove på en mindre end ideel madras. Hvis du overvejer at bare at lukke dine øjne lidt mere kan det faktisk hjælpe dig med at tabe dig, forbedre din hukommelse og leve længere, kan du virkelig sætte et prismærke på god søvn? Den forkerte madras - eller den madras, der simpelthen er for gammel - kan være årsagen til mere end smerter i din nakke eller din lændesmerter.

Sådan påvirker din seng dig

Din seng kan være årsag til mange dårlige smerter, men det kan være lidt svært at forholde sig til, her er nogle eksempler på hvordan din madras påvirker dig.

- Du kan være allergisk til din madras
De små støvmider, kalder din seng for deres hjem. De mikroskopiske væsener lever af de døde hudceller, du kaster naturligt, hvoraf en hel række findes i og på din seng.

- Hvis du vender og drejer dig, kan det være tegn på du har brug for en ny seng.

Hvis der er hul i din madras eller en fjeder der sidder løs, er det tydeligt tegn på, at det er på tide at købe en ny seng. Men det er ikke de eneste grunde til at gå til butikken. Hvis du ikke sover så godt som du plejede derhjemme, også især hvis du synes du sover bedre ude end hjemmefra.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!