Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Sørg for at din gave bliver husket – køb en oplevelsesgave

26-10-2021

Dette er sponsoreret indhold

Vi kender det alle sammen; det er blevet den tid på året, hvor vi skal glæde en eller flere af vores nærmeste med en gave, enten i anledning af fødselsdag eller jul. Og hvad er det nu, man stiller op med gaven til ham, der i forvejen har alt og ikke selv kan komme op med gaveønsker?

Både du selv og modtageren er formentlig ved at være en smule træt af at give og få tre sæt stribede sokker i gave, år efter år. Der skal altså tænkes kreativt denne gang, hvis du skal give en gave, der både bliver husket og kommer til gavn. Heldigvis er der gode muligheder derude.

”Det, vi gør, husker vi”
Helt grundlæggende er det faktisk en god idé at prøve at kigge i en anden retning end materielle ting og sager, når du skal vælge en god gave. Helt konkret bør du overveje – ligesom flere og flere mennesker gør – at kigge efter oplevelsesgaver og oplevelsesgavekort.
Den store fordel er naturligvis, at enhver oplevelse er unik, og derfor vil modtageren formentlig – og forhåbentlig – huske både oplevelsen og hvem, der var den generøse giver, i lang tid fremover. Og nå ja, mange oplevelsesgavekort er jo for to personer, og det gør vel heller ikke noget, hvis du selv bliver inviteret med.

En af udbyderne af oplevelsesgavekort, Funguide.dk, er i hvert fald ikke i tvivl om deres berettigelse på ”gavemarkedet”. Jens Kristensen, der er ophavsmand til og indehaver af Funguide.dk, sætter gerne nogle ord på:

”Det er med gaver, som det er med så meget andet. Vi bliver vældigt glade i det moment, vi modtager dem, eller giver dem sågar, men med tiden – og ofte efter kort tid – glemmer vi dem. Vi glemmer i hvert fald, hvem der har givet dem,” fortæller Jens Kristensen, inden han fortsætter:
”Men oplevelsesgaver glemmer vi ikke. Hvis man skulle omskrive et gammelt ordsprog, kan man sige, at det, vi får, glemmer vi, men det, vi gør, husker vi. Derfor er oplevelsesgaver altid en sikker vinder, og derfor er Funguide kommet for at blive.”

Find det helt rigtige gavekort til oplevelser
Når nu du har besluttet, at den perfekte gave til ham eller hende, der ejer alt, som vedkommende ellers har brug for, er et oplevelsesgavekort, er den næste udfordring selvfølgelig at vælge den helt rigtige oplevelse. Heldigvis er det stort set kun din egen fantasi, der sætter grænserne.

Det er nemlig blevet sådan – særligt som følge af den stigende efterspørgsel – at oplevelsesgaver findes inden for snart sagt alle tænkelige aktiviteter. Vi kender selvfølgelig alle til de gavekort, der kan sende to heldige personer på kroophold eller på et lækkert restaurantbesøg. Men med tiden er mulighederne blevet mange flere.

Gavekort findes nu til blandt andet faldskærmsudspring og escape rooms, hvis oplevelsen gerne skal byde på et adrenalinsus, eller til bondegårdsbesøg og ballonflyvning, hvis tempoet gerne må være lidt mere afdæmpet.

Derudover kan du – alt efter gaveønsker, naturligvis – også finde oplevelsesgavekort, der sender den heldige modtager på wellness-ophold, på kagekursus eller en fascinerende byvandring.

Mulighederne er altså utallige, så hvis det kniber med gaveideer, kan du roligt undersøge markedet for oplevelsesgaver.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!