Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Sms lån er hurtige og kortfristede

14-11-2019

Dette er sponsoreret indhold

Et Sms lån går under mange navne, og denne type lån kan da også komme i samme kategori som mikrolån, hurtiglån og minilån. Navnet stammer fra tidligere dage, hvor det kun var muligt at optage et Sms lån over mobiltelefonen, altså via Sms. Det er dog ikke sådan, det går til længere. Nedenstående vil give dig en rundtur i de forskellige forbrugslån, der er. Sammenlign forbrugslån, og bliv klogere på dine muligheder.

Hvad skal forstås ved et Sms lån?

Hvis man er interesseret i at optage et Sms lån, skal det gøres online nu om stunder. Det, man skal være mest opmærksom på, når man optager et Sms lån, er, at beløbet ofte ikke er særligt stort, og beløbet skal betales tilbage efter ganske kort tid. Sms lån giver dig som regel mulighed for at låne mellem 500 og 10.000 kroner. Da løbetiden på lånet ofte ikke er mere end 12 måneder, bliver lånebeløbet af naturlige årsager også mindre. Det er derfor ofte tilfældet, at man ikke kan låne meget mere end 5.000 kroner. Det gør Sms lån virkelige kortfristet, men gode hvis man mangler penge nu og her. Der findes mange udbydere af disse Sms lån, og vilkårene varierer fra udbyder til udbyder. Nogle tilbyder ganske små beløb, hvor beløbet skal være betalt tilbage inden for en lille måned.

Hvad er prisen for et Sms lån?

Sms lån har ikke en bestemt pris, da det kan variere fra udbyder til udbyder. Til trods for det kan det dog godt siges, at Sms lån ofte er ret dyre. Det skyldes, at låneudbyderne ofte løber en stor risiko ved denne type lån, og derfor er prisen også derefter. Heldigvis er der en naturlig begrænsning af lånets pris, da lånetiden jo ofte ikke er mere end 12 måneder. Det gør, at prisen for sådan et lån ofte ikke kan nå at blive alt for høj. Det kan derfor godt være en fordel at optage et Sms lån, der er dyrere og kortfristet.

Hvis du vil tjekke, hvad prisen på et Sms lån er, skal du kigge efter dets Årlige Omkostninger i Procent, som ofte er forkortet til ÅOP. Dette begreb betyder, at alle omkostninger er medregnet i dette beløb. Her er det vigtigt at hæfte sig ved både renter og gebyrer, hvilket du vil kunne se i ÅOP. Finder du et lån med en lav ÅOP, har du det billigste lån. Dette er givet, at du har sammenlignet lånet med samme løbetid og lånebeløb.

Sms lån versus kviklån - hvad er forskellen?

Kviklån er ligesom Sms lån et lån, der optages online. Det skaber mange forvirringer, og mange sammenligner da også de to typer lån med hinanden. Men der er faktisk mange, der gør dem forskellige fra hinanden. Det er blandt sådan noget som løbetid og størrelsen på lånet. Sms lån og kviklån er begge forbrugslån, men forskellen er, at kviklånet giver dig mulighed for at låne helt op i mod 400.000 kroner. Kviklånet giver dig også mulighed for at få et mere langfristet lån, da der ofte er en løbetid på mere end ti år. Hvis du har brug for penge nu og her, hvor et kortfristet lån er nok, er Sms lånet godt. Har du derimod brug for penge, hvor en langfristet løbetid er bedst, er kviklånet godt. Det afhænger altså alt sammen af, om du skal bruge penge nu og her.

Hvem kan få et Sms lån?

Det er muligt for de fleste at optage et Sms lån. Du skal blot sende en låneansøgning til en af de mange låneudbydere, hvorefter der laves en kreditvurdering af dig og dine økonomiske forhold. Kreditvurderingen foretages af et digitalt og krypteret system, der kan klare det meget hurtigt. Det er blandt andet også derfor, at ansøgningsprocessen er ganske effektiv og hurtigt overstået. Der bliver naturligvis foretaget en objektiv kreditvurdering, og kun ud fra de givet oplysninger. Det er ganske få og begrænsede oplysninger, som du skal give omkring dig selv, og på den baggrund bliver kreditvurderingen det også. Derfor er det også ganske nemt at blive godkendt til at optage et Sms lån. Der er dog nogle krav, som alle låntagere skal opfylde.   

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!