Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Skal du planlægge en stor fest?

24-10-2019

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

Skal du fejre et jubilæum? Eller har du snart fødselsdag? Eller vil du bare gerne arrangere en kæmpe fest for dine venner? Der kan være mange grunde til at arrangere en stor fest. Uanset hvad, kan det godt være lidt uoverskueligt, fordi du skal stå med det hele selv. Men hvis du planlægger tingene grundigt, slipper du for at skulle nå en hel masse på selve dagen, så der bliver god tid til at være sammen med dine gæster.

Hvor stor skal festen være?

Som noget af det første, skal du finde ud af, hvor mange der skal med til din fest. Antallet af gæster er nødvendig information, når du skal arbejde videre i planlægningen. Skriv f.eks. en liste over alle dem, du planlægger at invitere, så du kan få et overblik.

Hvor skal festen holdes?

Dernæst skal du finde et sted, hvor din fest skal holdes. Det kommer både an på, hvilken type fest det er, men også hvor mange du har inviteret. Hvis du har plads til det, kunne du holde det i dit eget hus. Hvis du gerne vil holde det ude, kunne du holde det i et forsamlingshus eller lign. Eller hvis vejret er til det, kunne du holde det i et telt i en have.

Mad og drikke

Hvis det er en fest, hvor der skal serveres mad og drikke, skal du naturligvis også have styr på det. Hvis du vil gøre det nemt for dig selv, kan du aftale med et cateringfirma, at de skal lave maden til din fest. Så skal I bare snakke sammen om, hvad der skal laves af mad, og så skal du ikke stå for så meget mere andet end at betale. Bor du i København eller omegn, kan du tjekke catering København her.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!