Mandag d. 5. december 2022 - Årgang 17

Skal du planlægge din sommerferie - 3 gode råd

21-05-2021

Dette er sponsoreret indhold

Er du så heldig snart at have sommerferie i år? Så er det ikke for sent at begynde at planlægge den. 
Hvis du har svært ved at komme i gang med din sommerferieplanlægning, får du her en række gode råd. 

Læg et budget for din ferie 

Før du går i gang med at planlægge din sommerferie, er det en god idé at fastlægge et budget. På den måde ved du nemlig, hvad du har at arbejde med. Når du har et budget, ved du også bedre, hvilke muligheder du har. 

Hvis ikke du har helt penge nok til dine planer evt. på grund af lån, kan du tage et samlelån, med et samlelån flytter du dine forskellige lån til en udbyder, hvilket kan spare dig for nogle omkostninger. Du bør dog aldrig låne mere, end du kan betale tilbage. Du finder bedst ud af, hvad et lån koster ved at kigge på årlige omkostninger i procent. 

Beslut dig for hvilken type ferie du er til  

Næste step er at finde ud af, hvilken type ferie du er mest til. Har du lyst til en afslappende charterrejse? Vil du gerne ud at opleve en masse kultur? Foretrækker du en hyggelig ferie i sommerhus? Når du finder ud af, hvad du har mest lyst til, er det også nemmere at begynde at kigge på rejser, sommerhus, campingpladser el.lign. 

Prøv noget helt nyt 

Er du typen, der laver det samme stort set hver sommer? Hvis du har lyst til at prøve noget helt nyt, er der masser af anderledes ting, du kan kaste dig ud i. Du kan f.eks. tage på en cykelferie rundt i Danmark, hvis du har mod på det. Du kan også tage på vandreferie og overnatte i et shelter. Ellers kan du booke et spaophold i en helt ny by. Der er masser af muligheder, når først du begynder at undersøge dem. 
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!