Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Skal du på køreferie i år?

26-02-2020

Køreferie er blevet en rigtig populær ferieform de seneste par år, fordi det er enkelt og familievenligt. Det kræver ikke diverse billetter, bestemte afrejsetidspunkter m.m. På en køreferie kan du tage tingene i dit eget tempo. Men hvad er egentlig godt at huske, hvis du har planer om en køreferie i år? 

Send din bil på værksted 

Det er ikke sikkert, at din bil fejler noget, men hvis ikke du er helt sikker, kan du med fordel sende den til et tjek på et værksted. Det er nemlig langt rarere at bevæge sig ud på sådan en lang køretur, hvis du ved, at din bil er i topform. Det kan blandt andet være godt at få tjekket sådan noget som bilens aircondition. Det ville være rigtig træls at skulle sidde i en bil på en varm sommerdag i mange timer uden en aircondition, der virker. Tag til aircondition service hos Auto Butler f.eks.

Planlæg hyppige pauser 

Når du skal på køreferie, er der som regel tale om en rigtig lang køretur. Den kan meget nemt blive uoverskuelig, hvis ikke du sørger for at planlægge en del små pauser. Specielt hvis der er børn med i bilen, er det vigtigt med pauser. Hvis alle i bilen sørger for jævnligt at få noget mad og drikke, vil det også være langt lettere at overskue hele køreturen. 

Gør turen komfortabel 

Når du skal køre i mange timer, er det vigtigt med god komfort. Det kan være helt afgørende for, at du kan holde turen ud. F.eks. er det rigtig komfortabelt med nogle puder, dyner eller tæpper i bilen. Komfort handler om at have det behageligt, så det kan også være sådan noget som at have arrangeret en god playliste til hele turen. Dem der sidder på bagsædet kan også se en film på en iPad f.eks. 
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!