Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Skab et bedre arbejdsmiljø på din arbejdsplads

14-09-2019

Sponsoreret artikel

Som virksomhedsejer er det dit ansvar, at der bliver skabt et godt arbejdsmiljø på din arbejdsplads. Det er dit ansvar, at dine ansatte føler sig godt tilpas og føler sig værdsat og set. Der er flere ting, du kan gøre for at skabe et bedre arbejdsmiljø.

Sørg for gode omgivelser

Hvis dine ansatte skal yde deres bedste, skal de også have de bedst mulige omgivelser og miljø at gøre det i. Er I en virksomhed, hvor der bliver holdt større møder i større lokaler, så sørg for god akustik. Det vil gøre deres oplevelse langt bedre. Det samme gælder, når de sidder og skal arbejde. Det er vigtigt, at de f.eks. sidder godt, og at alle møbler har den rette komfort.

Giv hinanden feedback

Et godt arbejdsmiljø handler ikke blot om lokaler, gode møbler osv. Det handler lige så meget om en god stemning og omgangstone på arbejdspladsen. Hvis du vil være sikker på, at dine ansatte møder glade og motiverede på arbejde, skal du sørge for, at de føler sig hørt og set. Det kan du gøre ved at gøre det til en helt naturlig ting, at I giver hinanden feedback alle sammen. Gør det til en vane, at I snakker om tingene. Er der nogle ting, der ikke fungerer specielt godt i én afdeling, så fortæl det videre til ledelsen, så de kan arbejde på det. Eller er du ikke helt tilfreds med, hvordan tingene lige nu bliver gjort i en anden afdeling, så få en god snak med dem om, hvordan du godt kunne tænke dig det fremover. Vær konstruktive overfor hinanden.

Fejr jeres succeser

Husk at italesæt, hvis I har opnået et nyt og flot resultat sammen. Det vil gøre, at alle bliver mere motiverede og kan se, at deres arbejde nytter noget.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!