Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Skab en børnefødselsdag som dit barn vil elske

07-08-2019

Næsten alle mennesker elsker fødselsdage. Det er nemlig en dag, hvor der er fokus på fødselsdagsbarnet, og det er sjældent en dårlig dag. Selvom næsten alle elsker deres helt særlige dag, er der nogle, der elsker den mere end andre; børn. Børn er helt vilde med fødselsdag. Det betyder nemlig gaver, god mad, gæster, lege og masser af forkælelse. Eftersom fødselsdage betyder så meget for børn, er det vigtigt, at du gør dit for at give dit barn den bedst tænkelige fødselsdag.

En fest med det hele

På dit barns fødselsdag skal der selvfølgelig holdes fest, både for familien og for kammeraterne. Du bør uden tvivl sætte størst fokus på den fest med kammeraterne, for det er helt sikkert den, som dit barn glæder sig mest til. På dagen for børnefødselsdagen, skal der selvfølgelig være noget mad som børnene kan lide. Du kan eventuelt spørge dit barn efter, hvad han eller hun gerne vil have. Du kan også lave hans eller hendes livret, eller simpelthen gå ad egne veje og lave sådan noget som pølsehorn, pizza, boller eller lignende.

Til børnefødselsdagen skal der selvfølgelig også være noget sødt. Børn er vilde med slikposer, og derfor behøver der ikke at være mere end dette, når det kommer til søde sager. Der er ingen grund til at gå helt amok med bjerge af slik. Det er der alligevel ikke nogen af dem, der har særlig godt af.

Underholdning er selvfølgelig også et must. Sørg for at der er noget for børnene at lege med. Du kan eventuelt lave en skattejagt eller en udklædningskonkurrence som underholdning. Du kan finde kostumer til dette hos Billig Billy. Du kan også vælge at leje en hoppeborg. Denne vil ungerne med garanti elske.

Gaver der gør glad

På dagen for dit barn skal der selvfølgelig være gaver. Du kan næsten være helt sikker på, at det er denne del, som dit barn har glædet sig mest til. Børn kan ofte enten godt lide store pakker eller mange pakker. Derfor er det en god ide enten at købe noget, der fylder, eller købe noget, der kan pakkes ind i flere gaver. Denne del af gaveræset er nemlig noget, der tæller hos børnene. Især når det kommer til når, at de skal fortælle om deres dag i børnehaven og i skolen.

Hvad vil dit barn lave?

Når dit barn har fødselsdag, er det en rigtig god ide at spørge ham eller hende, hvad han eller hun godt kunne tænke sig at lave på sin særlige dag. Det er ikke så tit, at børn får lov til at bestemme, og derfor vil de være helt vilde med ideen om at få lov til at bestemme noget på deres fødselsdag.

Hvis dit barn ikke har nogen ideer, kan du altid hjælpe til med et par forslag. Det kunne være sådan noget som en tur på stranden, i badeland, i zoo eller noget helt fjerde. Mulighederne er mange, og de afhænger selvfølgelig også af årstiden. Det kan også være, at dit barn gerne vil hygge derhjemme foran fjernsynet. Uanset hvad han eller hun gerne vil lave, er det helt okay. For det er nemlig dit barns fødselsdag.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!