Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Sådan tager du indretningen i stuen til helt nye højder

27-09-2021

Sponsoreret indhold

Trænger din stue til nyt liv, men ved du ikke, hvordan du skal bære dig ad med at forandre stuens look? Så er du landet det helt rette sted. Denne guide har nemlig til formål at inspirere og hjælpe dig med at tage indretningen i stuen til helt nye højder.

Skift den ældgamle sofa ud med en ny
Sofaen er hovedelementet i enhver stue. Derfor kan du altså ændre helt og aldeles på udtrykket i din stue, hvis du skifter den gamle sofa ud med en ny sofa. Måske har du endda allerede tænkt, at sofaen fremstår slidt, så hvorfor ikke lade dette være anledningen til at skifte den ud?

Ønsker du ikke at skifte din sofa ud, kan du i stedet placere sofaen et nyt sted. Det kan nemlig også skabe et helt andet udtryk og i nogle tilfælde, så kan det også skabe en følelse af, at der er mere plads.

Ryk rundt på møblerne
Du kan, med relativt få midler, godt skabe en følelse af, at du står med en splinterny stue, hvor indretningen spiller maks. Det kan du blandt andet gøre ved at rykke rundt på møblerne, som nævnt i ovenstående afsnit med sofaen. Det er en nem måde at ændre udtrykket i stuen på, og det kræver altså ikke, at du går ud og investere mange penge i nye møbler.

Vær’ ikke bange for at bruge farver i indretningen
Er du træt af, at din stue ligner alle andres, og vil du gerne gøre din stue unik? Så skal du ikke være bange for at bruge farver. Der er mange, der bruger sort, hvid og andre neutrale farver i deres indretning, men ved at benytte farver til eksempelvis puderne i sofaen, gulvtæppet eller noget helt tredje, så kan du virkelig tage indretningen i stuen til nye højder.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!