Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Sådan styrker du din sportsklub

30-03-2021

Dette indhold er sponsoreret 
 
Uanset hvor gammel man er i en sportsklub er noget af det vigtigste, at man har et stærkt sammenhold. Et hold som holder sammen spiller bare bedre sammen, hvad enten det er fodbold, håndbold eller en helt tredje holdsport. Vi kommer her med et par gode råd til, hvordan I får styrket jeres fællesskab i klubben. 

Styrk klubben med tryk på sportstøj
Når man vil styrke sammenholdet i en klub, kan det være en god idé at have nogle symboler, som man deler i klubben. Det kunne for eksempel være, at man har de samme holdtrøjer på. Det er en form for uniform, som skal styrke og samle holdet. I kan være kreative og skabe jeres egne holdtrøjer. I kan for eksempel se mere her, hvor I kan finde tryk på sportstøj eller lignende. Så går I alle med de samme trøjer, hvilket er unikt og nok skal få ført jer mere sammen på en måde. 

Lav andre ting end blot sport sammen
For at skabe det stærkeste bånd i klubben, ville det være en god idé at lave ting udenfor klubben, så man også kan samles om andre ting end blot om sporten. I kunne for eksempel holde spilleaftener, hvor I spiller brætspil eller kortspil hjemme hos hinanden. I kunne også lav mad sammen eller lave sammenskudsgilde i haven, når vejret er til det. Der er mange andre ting, som man kan samles om som sportshold. Kun fantasien sætter grænser. Måske finder I ud af, at I har samme interesser. Det kunne være mange af jer elskede at være kreative. Eller måske elsker i bare et godt spil FIFA. Uanset hvad så skal I nok have nogle fælles interesser på en eller anden måde. 

Tal sammen i klubben
En god idé er altid at tale om tingene. God kommunikation er nøglen til et stærkt sammenhold. Det er ofte på grund af for dårlig kommunikation, at misforståelser og konflikter opstår. Derfor kan man nemt komme til at fjerne sig fra hinanden, hvis man ikke lige får talt ordentligt sammen. Måske går nogle i klubben og gemmer på et eller andet, som de gerne vil komme ud med. Dette er en oplagt mulighed for at få talt tingene igennem og dermed komme tættere på hinanden, fordi I deler hinandens tanker og følelser. Sæt jer gerne sammen efter en kamp for eksempel og tal om tingene. Ordet kan gå på runde, og alle skal i det mindste sige et eller andet. Det behøver ikke være det helt dybe, men når I får skabt et rum, som man kan være tryg i, kommer I helt automatisk tættere på hinanden. 
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!