Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Sådan stabler du den perfekte herregarderobe på benene

20-09-2021

Sponsoreret indhold

Ligner du et stort spørgsmålstegn, når du åbner op for dit klædeskab? Det kan også være, du bare er træt af have den ene tøjkrise efter den anden. I det tilfælde er det altså på tide at give dit klædeskab en forårsrengøring og få stablet den perfekte herregarderobe på benene. I det følgende får du en række gode råd, der kan hjælpe dig godt i gang med projektet.

Ryd ud i alt dit tøj
Først og fremmest skal du rydde ud i alt dit tøj, således at du får et optimalt grundlag for at stable din nye garderobe på benene. Det kan være lidt af en udfordring at rydde ud i garderoben, fordi mange af os er tilbøjelige til at have en masse items, som vi har en idé om, at vi på et tidspunkt får brug for, men som vi alligevel aldrig får brugt.

Så hvis du vil nå i mål, så er det vigtigt, du er ærlig over for dig selv. Du kan med fordel spørge dig selv, hvornår du sidst har brugt den pågældende item. Hvis det er meget længe siden, så er der formegentlig ingen grund til, at den fylder i klædeskabet.

Lav en liste over det, du mangler
Når du har ryddet ud i dit tøj, så kan du nemt danne dig et overblik over, hvad din garderobe faktisk består af – og hvad du måske mangler. Det kan være smart at lave en liste over de essentielle items, du mangler, førend at din garderobe er fuldendt. 

Simple, minimalistiske items er vejen frem
Items såsom en hvid skjorte, jakkesæt, neutrale t-shirts og behagelige bukser er absolut must-haves i den perfekte herregarderobe. Generelt bør din garderobe bestå af tidløse items i neutrale farver, som kan kombineres på kryds og tværs. Det giver dig det bedste udgangspunkt, når du supplerer op med mere unikke items. 
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!