Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Sådan sparer du på den kommende elregning

18-10-2022

Dette er sponsoreret indhold

Det er ikke længere nogen hemmelighed, at det er blevet rigtig dyrt at leve. Stigende elregninger får mange af os til virkelig at overveje, hvornår vi tænder lyset, starter opvaskemaskinen, eller lader forskellige elapparater. Vi er alle afhængige af vores strøm, da alt vi bruger til hverdag, både på arbejde og i hjemmet, kræver elektricitet. Det er derfor uundgåeligt at få en større elregning end man er vant til, men der er ting man kan gøre, for at forebygge og mindske den. 

Forlad et koldt hjem og kom hjem til et varmt
Hvis du dagligt tager på arbejde, og er afsted i 8 timer, hvor der ikke er andre hjemme i huset, da også ægtefælle og børn er afsted, er det ikke nødvendigt, at dit hus i denne tid, står og varmer betydeligt op. Det kan her være fordelagtigt at svinge forbi batteribyen.dk, som tilbyder Smart Home Varme, hvor du kan regulere temperaturer fra din smartphone, også imens du ikke er hjemme. Dette giver dig også mulighed for at tænde for varmen, kort inden du kommer hjem, så huset ikke er iskoldt, men der kun er varmet i det omfang, som er nødvendigt. Disse apparater monteres på din radiators termostat, og regulerer på den måde varmen i dit hjem. 

Smart lys giver dig frihed
Ingen grund til at stoppe ved varmen, for forbrug af lys er også en stor faktor, når vi ser på elregningen. Mange har en dårlig vane med ikke at slukke lyset, når de forlader et rum. Og selvom dette tidligere måske ikke er noget man har tænkt videre over, er der altså nu mange penge at spare, ved blot at stryge fingeren over kontakten, når man ikke længere opholder sig i et rum. På samme måde som ved varmereguleringen, er det her også en mulighed at få et Smart-system, som du kan styre fra din smartphone. Dette er også belejligt, hvis du sidder i sofaen og opdager, at du har glemt at slukke lyset i køkkenet, men ikke helt magter at rejse dig. Dén følelse kender vi vist alle sammen. Her finder du bare mobilen frem, og slukker lyset med det samme. Skal det hele ikke gå op i kedelig hverdag, har du også mulighed for at justere farven på dine pærer. Du kan altså smide lidt sjov ind i hverdagen ved at oplyse hele stuen i en rød nuance. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!