Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Sådan passer du bedst på din bil

14-09-2019

Sponsoreret artikel

Som bilejer er det vigtigt at passe på sin bil, da det vil forlænge bilens levetid. Jo bedre du passer på din bil, jo større er chancen også for, at den ikke lige pludselig bryder sammen eller får en skade. Derfor, hvis du passer på din bil løbende og gør lidt ekstra, så vil det spare dig for uforudsete og store omkostninger senere.

Lyt til din bil

Er der noget, der lyder mærkeligt, når du kører? Eller virker gearkassen ikke som den altid har gjort? Når noget virker anderledes eller lidt besynderligt, er det vigtigt, at du får tjekket op på det så hurtigt som muligt. Du risikerer kun at gøre tingene værre, hvis du trækker den. Kontakt en mekaniker, der kan se på din bil. Eller besøg en erfaren autoophugger i Jylland, hvis du har brug for reservedele til din bil.

Når du vasker din bil

Det er langt fra nødvendigt at vaske sin bil hele tiden. Hyppig bilvask kan godt slide på bilen, hvilket forkorter dens levetid. Vask den derfor så lidt som muligt i bilvask. Benyt en vaskehal en sjælden gang, og brug en børste og vand til det værste i den resterende tid. Desuden er det slet ikke vigtigt at betale for et dyrt program i en vaskehal. Du kan sagtens nøjes med det billigste og mest simple program.

Gør din bil ren indvendig

At holde sin bil ren indvendig forlænger ikke nødvendigvis bilens levetid, men du passer stadig bedre på bilen på den måde, og den bliver mere lækker at køre i. Det behøver ikke at tage timevis at klare, men hvis du jævnligt rydder op indeni, støvsuger måtter og sæder en gang i mellem og tørrer alle overflader af, så sørger du for hele tiden at holde bilen flot og ren.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!