Mandag d. 5. december 2022 - Årgang 17

Sådan kommer du sikkert ind, hvis du har tabt dine nøgler i Nordsjælland

10-09-2021

Sponseret indhold

Det kan ske for selv den bedste, at man får forlagt sine nøgler eller taber dem på vej hjem fra arbejde, byen eller et helt tredje sted. Det kan være en super træls og frustrerende situation at stå foran sin hoveddør, uden at have mulighed for at kunne lukke sig selv ind. Heldigvis er der i dag en nem og hurtig løsning, så man kan komme ind i sit hjem, selv hvis man skulle have mistet sine nøgler. Hvis du kontakter en løsesmed, så vil du have en person ved dit hjem i løbet af en halv time som kan lukke dig ind, så du kan få en god slutning på din aften.

Låsesmede i Nordsjælland 
Der findes mange låsesmede i hele Danmark, så det er sjældent et problem at finde en låsesmed. Det kan dog være en fordel, at man leder lidt efter den bedste låsesmed med de bedste priser, inden man står i en uheldig situation, hvor man ikke kan komme ind i sit hjem. Bor man for eksempel i Nordsjælland kan man kontakte Låsesmed Fredensborg, som hurtigt rykker ud og åbner din dør for dig. 

Op lukningen foregår på den måde, at du kontakter låsesmeden og de rykker ud til dig. Det er lige meget hvad tid på døgnet du ringer, eftersom der er døgn åbent, så du altid kan komme ind i dit hjem, lige meget hvad tid på dagen. Når låsesmeden er fremme, skal du fremvise et billede ID samt dit sygesikringsbevis, så låsesmeden er sikker på, at du rent faktisk bor på adressen. Metoden der bruges, er skånsom ved låsen, og kræver ikke at din lås skal skiftet eller lignende efterfølgende. Så alt du skal koncentrere dig om, er at få lavet dig et nyt sæt nøgler, hvis du skulle være så heldig at have tabt dine nøgler.

Udskiftning af låse
Hvis du bor i et ældre hus, så har du muligvis nogle ældre låse på huset, som ikke lever op til i dags standarter når det kommer til låsekvalitet. Hvis det er dit tilfælde, så kan det være en god ide at få en låsesmed til at kigge på dine låse, så du kan få en god og professionel vurdering om hvorvidt dine låse bør skiftes eller ej. Risikoen for at der bliver begået indbrud i dit hjem er nemlig meget mindre, hvis dine låse er moderne og up to date!
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!