Mandag d. 5. december 2022 - Årgang 17

Sådan kommer du sikkert i hus med din bolighandel

09-06-2021

Dette indhold er sponsoreret.

Der kan være mange grunde til, at man vælger at sælge sin bolig, eller ønsker at købe et helt nyt sommerhus. Uanset hvad, kan det kræve et større overblik at komme godt igennem enten købs- eller salgsprocessen, og derfor synes mange at det er en uoverskuelig opgave. Her får du nogle råd til hvordan du får en god oplevelse, hvad enten du skal købe en ny bolig, eller sælge din nuværende. 

Hvorfor vælge en boligadvokat?
Står du og skal til at sælge din nuværende bolig, eller har du brug for hjælp til at købe nyt? Så kan det være en god idé at have en boligadvokat med fra start til slut, da du på den måde undgår at bøvle med juridiske begreber, at overse en tilstandsrapport, eller andre ubehagelige oplevelser undervejs. Boligadvokater er eksperter i bolighandel, og de har derfor øje for de detaljer, som oftest overses hvis man selv står for at købe eller sælge en bolig. En boligadvokat vil hjælpe dig med at holde styr på alle nødvendige dokumenter undervejs, og du vil være garanteret at alle dokumenter udarbejdes og behandles juridisk korrekt. Derudover kan du anmode om advokatforbehold til en købsaftale, hvilket betyder, at boligadvokaten kan afslå handlen uden yderligere forklaring til sælger, og uden omkostninger. Dette er blot et eksempel på en af de mange fordele, der er ved at samarbejde med en boligadvokat. 

Professionel rådgivning
Hvis der pludselig skulle opstå usikkerhed undervejs i processen, eller hvis du er i tvivl om hvad der står i en tilstandsrapport, kan en boligadvokat hjælpe og rådgive dig, så du undgår at træde uvidende ind i en handel. Du kan selv vælge hvor meget hjælp og rådgivning du behøver fra en boligadvokat, men det kan være en god idé at sørge for, at du har en boligadvokat med på sidelinjen gennem hele processen, uanset om du er uerfaren husejer eller ej. Hos Knudsgaard Advokater tilbydes der blandt andet vejledning til valg af ejerskifteforsikring, gennemgang og hjælp til at forstå alle handlens dokumenter og fagsprog, gennemgang af boligens tilstandsrapport og meget mere. Der er derfor mange fordele ved at vælge en boligadvokat, der tager højde for din situation, og som kan sætte dig ind i de aspekter, som du har brug for at forstå. Med en boligadvokat slipper du for unødvendig forvirring over de mange led der skal gennemgås undervejs i en bolighandel, og dette giver dig stor tryghed før, under, og efter en bolighandel, så du kan få den bedst mulige start i dit nye hus.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!