Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Sådan kan du sænke dit forbrug

13-08-2019

Mange tusinde danskere kan nikke genkendende til at hverdagene kører på faste rutiner. Man står typisk op på samme tidspunkt hver morgen, børster tænder på det samme tidspunkter, spiser det samme morgenmad, vækker børnene på det samme tidspunkt og så videre. Når man kommer hjem, kører de samme rutiner om aftensmad, hobbyer, børn og motion også, og før man får set sig om, er der gået flere uger. Når man har en travl hverdag, kan det nemlig føles som om, at dagene smelter sammen. Ønsker du at bruge mere tid med din familie, så kræver det, at man sænker sit forbrug for at få penge til familietid. Herunder kan du få gode råd til, hvordan du kan gøre netop det. 

Køb mindre – køb på tilbud
Har man eksempelvis børn, kan man ikke undgå at have et stort forbrug. Man skal købe meget mad for at kunne mætte mange munde, mens man også skal sørge for, at de altid har rent og pænt tøj at tage på. Der er dog mange ting, man kan gøre for at sænke sit forbrug. Eksempelvis kan du forsøge at købe mindre tøj. Til tider kan man nemlig have en tendens til blot at købe, når man finder noget pænt i butikkerne, selvom man måske ikke mangler det – og skal man så købe nyt, så kan du købe det på tilbud. På Blackfridaycounter.dk kan du finde nedtælling og gode bud på, hvad du skal have fat i på Black Friday, hvor du kan spare mange penge. 

Tag på udflugter sammen – gratis
Danmark er fuld af muligheder, og man kan også finde på mange gratis ting at lave i Danmark – det er ofte blot noget, der bliver nedprioriteret, da forlystelsesparker og lignende trækker. Ønsker I at få mere tid sammen, kan I dog tage på udflugter sammen ud i naturen og lignende, hvor I kun skal tænke på hinanden. 
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!