Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Sådan indretter du dit hjem med et naturligt nordisk look

21-05-2020

Dette er sponsoreret indhold

Vi danskere kan noget helt særligt, når det kommer til indretning. Verden over er vi kendte for vores ”nordic living”, der blandt andet omfatter det nordiske look i vores hjem. Det nordiske look er blevet populært – både i udlandet, men i høj grad også herhjemme.

Kunne du godt tænke dig at indrette dit hjem, så det bliver mere nordisk inspireret i indretning og udtryk, kan du med fordel læse med her – her får du nemlig nogle gode tips og tricks til, hvordan du bringer det nordiske look ind i dit hjem.

Farverne er vigtige
Noget af det første, du skal være opmærksom på, når du følger det nordiske look, er farverne. Nordiske farver er som udgangspunkt nedtonede og rolige at se på. Derfor er jord- og naturfarver som grå, sort, brun og hvid og forskellige nuancer heraf også en naturlig del af farvepaletten i det nordiske look.
Det betyder selvfølgelig ikke, at du fluks skal i gang med at male dine vægge kulsorte. Farverne skal nemlig ikke kun tænkes ind i tapetet, men også møbler, tæpper, lamper og resten af indretningen.

Jordfarver er dog ikke den eneste type af farver, der passer ind i det nordiske look. Pastelfarver gør sig også rigtig godt, da de på samme måde som jordfarverne er nedtonede. Det vigtigste ift. farver er, at du undlader pangfarver, da de skaber forvirring i det beroligende og nedtonede look.

Bring naturen helt ind i hjemmet med lammeskind
I det hele taget går det nordiske look i høj grad ud på at bringe den nordiske natur ind i din indretning. Det kan du blandt andet gøre, når du indretter hjemmet med nips og andre spændende ting.

Her er det f.eks. helt oplagt at bruge lammeskind. Lammeskind passer perfekt i tråd med det nordiske look, da skindene har jordfarver, der matcher den øvrige indretning, og samtidig giver et naturligt og indbydende udseende. Når du skal vælge de rette lammeskind, kan du med fordel vælge nordiske skind som f.eks. gotlandske eller islandske lammeskind, som du bl.a. kan finde hos billigtlammeskind.dk. Her er der masser af nordiske lammeskind i alle naturens farver at vælge imellem.

Derudover kan noget så simpelt som en buket blomster, lidt lyng eller andet fra naturen sætte prikken over i’et, når det naturlige, nordiske look skal fremhæves. Lad dig inspirere af naturen og dennes farver – så er du godt på vej til et hjem, der bærer præg af det smukke, nordiske look.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!