Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Sådan indretter du det optimale og effektive kontor

27-01-2022

Sponsoreret indhold

Er du en af de mange, der har et arbejde, som skal foregå vi et kontor? Så ved du alt om, hvor vigtigt det er, at dette rum eller dette område lever op til alle de krav, ønsker og behov, som du måtte have.
For dit kontor er det sted, hvor du skal kunne fordybe dig og samtidig tænke kreative tanker, der lader dig gennemføre dine arbejdsopgaver bedst muligt, men det skal også være et praktisk sted, hvor du bliver hjulpet mod de mest optimale og innovative ideer.

Hav alt inde for din nærhed
Hvis det er noget, som du kan kende til, så er det måske tid til, at du får indrettet dit kontor på ny, således det netop opfylder alle dine forventninger. Og det kan du gøre på forskellige måder.
For det første skal du sørge for at have alle de kontormøbler, som du behøver inden for din nærhed. Jo mindre du skal bevæge dig rundt, jo mindre besværet vil det være at løse alle opgaver. Derfor bør du kunne komme til din reoler og hylder via din kontorstol og nå alle de vigtigste ting fra dit skrivebord. 
Det kan du klare med for eksempel opslagstavler.

Oprethold din ergonomi
Dernæst skal du sørge for, at dine kontormøbler er gode for dig. Når du sidder mange timer foran en computerskæmt hver dag, kan det sagtens tære på kroppen, hvorfor du kan komme til at føle gener og smerter.
Derfor handler det for dig om at finde de møbler, der bedst tilgodeser din krop. Det kan for eksempel være en kontorstol, der kan indstilles præcis efter dine behov både i ryggen, via armlænet og i højden. Og dit skrivebord bør kunne hæves og sænkes, så du kan få noget bevægelse ind i din hverdag via de forskellige stillinger, du kan arbejde i.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!