Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Sådan gør du dit hjem hyggeligt i efteråret

03-09-2019

Dette er sponsoreret indhold

Sommeren er ved at være ovre, og snart står efteråret for døren. Temperaturene falder og vi trækker langsomt indendøre mens bladene falder af træerne. Regnvejr og efterår er dog ikke nødvendigvis en dårlig ting. Det kan være rigtig hyggeligt når regnen slår mod ruderne og farverne ændrer sig til gule og brune nuancer. Du er nemlig selv herre over stemningen i dit hjem, og du kan derfor med fordel gøre lidt ekstra, for at gøre det hyggeligt i dit hjem til efteråret. Indretningen af dit hus, lejlighed eller værelse har meget at gøre med, hvilken atmosfære dit hjem har. Med nogle enkelte fif kan du gøre dit hjem ekstra hyggeligt, til de kolde efterårsaftener.

Rustik er lig med hygge

Noget af det første man kan gøre for at gøre sit hjem hyggeligt i efteråret, er at tage et kig på sine møbler. Udelukkende hvide og enkle møbler kan give dit hjem et klinisk udtryk, som ikke ligefrem invitere til en hyggeligt stemning. Du kan derfor med fordel anskaffe dig et møbel eller to i tralle, for at tilføje et rustikt præg til dit hjem. Du tænker måske ikke først på traller, som noget man kan lave møbler af. Men ligesom med paller, er det altså blevet yderst populært at bruge genbrugt tralle til at bygge møbler af, når håndværkerne er færdige med at bruge dem. Et trallemøbel er rustikt, og dette kan tilføje noget helt specielt til dit hjem. Nogle sværger til at bruge trallemøbler i haven, men i hjemmet kan et sådan møbel give en helt særlig stemning. Trallemøbler er nemlig unikke og rustikke og de skaber en hyggelig og uformel stemning i dit hjem. Med det rette skind eller et flot tæppe, kan et trallemøbel gøre underværker for hyggen. Du kan både få trallebænke, tralleborde, trallereoler og meget andet. Med et trallemøbel kan du invitere efteråret indenfor på rigtig vis, og skabe hygge i hjemmet simpelt og hurtigt.

Styr på detaljerne

Ofte ligger hyggen i de små ting. Det kræver ikke en stor pengepung og en indretningsarkitekt, for at skabe en god stemning i dit hjem. Hvis blot du har øje for detaljer, så kommer den gode stemning helt af sig selv. En lyskæde hist og her kan gøre underværker. Vil du gøre noget ekstra kreativt og personliggøre din indretning, så kan du købe nogle tøjklemmer i træ og hænge billeder og postkort op på ledningerne mellem pærerne. På den måde kan du have billeder af dine kæreste hængende rundt omkring i dit hjem og skabe glæde. En anden idé er at tage i en god genbrugsbutik, og se hvad du kan finde af fine pyntesager. En flot plakat eller en sjov potteskjuler kan måske være det, som giver dit hjem det ekstra lille twist. En hyggelig indretning behøver hverken at være dyr eller kræve den store indsats. I virkeligheden handler det blot om at være kreativ og tænke ud af boksen.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!