Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Sådan forbereder I jer bedst hvis I venter jeres første barn

15-05-2020

Sponsoreret indhold

Det første barn er for det fleste forældre altid også den største udfordring. Dette skyldes at de færreste her har fundet ud af hvordan de skal håndtere nyheden, og det kan være svært at forholde sig til alle de ting som skal forberedes allerede inden babyen, kommer til verden. Derfor er der her samlet en række ideer til hvordan I kan forberede jer på babyens ankomst, så I kan have 100% fokus på babyen når den ankommer, og ikke har andre praktiske ting i baghovedet. 

Sørg for at få klaret de mest nødvendige indkøb i god tid 
En af grundene til at det er vigtigt at få handlet de mest nødvendige ting, inden barnets ankomst, er at barnet typisk skal bruge tingene med det samme. Dette er ting som bleer, barnevogn og tøj, I bør overveje at købe tideligt i graviditeten. Er I, i tvivl om hvor I kan finde børnetøj og andre ting til babyen, kan I lede hos luxkidz.dk. Herudover kan I også overveje at købe dyrere ting som fx en barnevogn brugt på nettet og på den måde spare penge, som så kan bruges på andre ting til babyen. 

Få indrettet børneværelset inden barnet kommer til verden
Når barnet først er ankommet, er det meget begrænset hvor meget tid I har til fx at indrette et børneværelse. Derfor kan processen hurtigt blive sjusket og forhastet, hvis I venter til efter barnet, er kommet med at indrette værelset. Sørg derfor får at begynde i god tid, så I kan få gjort værelset så hyggeligt og hjemmeligt som muligt. Ting I bør få gjort på værelset inden barnets ankomst, er fx at få malet væggene eller at få fundet den helt rigtige babyseng. Husk også at købe sengetøj til sengen, dette kan I købe hos mærket MarMar, som forhandler sengetøj i 100% bomuld. 


 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!