Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Sådan finder du nemmest en ny bolig

15-08-2020

Dette er sponsoreret indhold 

Er du på udkig efter en ny bolig på Vesthimmerland? Eller søger du mod de nærliggende storbyer? Uanset hvor du ønsker at slå rødder, er det vigtigt at lægge en strategi, så du kan finde netop den bolig, der er allerbedst for dig, uanset hvor stor din familie er, og hvad dine behov måtte være.

Det er nemlig aldeles forskelligt, hvordan man ønsker at bo - og ofte handler det om, hvilken økonomi og hvilke værdier man har som familie. Er man tilfreds med en lejlighed på 60 kvadratmeter, eller ønsker man et stort hus, omgivet af smuk natur på Vesthimmerland, med udsigt til Limfjorden?

Læs med her, vi guider dig igennem boligjagten, så du kan finde netop den bolig, der passer til dig og dine behov. 

De store spørgsmål: hvor vil du bo, og vil du leje eller købe?
Er du på boligjagt? Så er det første skridt faktisk at tage et skridt tilbage, du skal nemlig allerførst se på de store spørgsmål, for det er dem, der danner grobund for din videre boligsøgning. 

Først og fremmest bør du tage stilling til, hvor i landet du ønsker at bo. Vil du rykke til storbyerne, eller vil du rykke til de mindre provinsbyer. Du har sikkert allerede en klar forestilling om din næste bopæl, men det er netop spørgsmålet om placering, der afslører om du skal kigge på værelser i Århus, eller om du skal kigge efter et rækkehus i en forstad. 

Det andet spørgsmål du bør overveje, er om du vil leje eller købe. Det kræver naturligvis en snak med banken, og når du er på udkig efter en bolig, er det altid en god start at slå fast, om du har råd til at låne til en ejer- eller andelslejlighed. Til det er et vigtigt at nævne, at mens mange ser det som mest fornuftigt at investere i fast ejendom, er det for andre en god løsning at leje en bolig, da man således ikke ‘binder’ sig til noget, og altid kan flytte, hvis man skulle finde noget andet. 

Orienter dig på Facebook og boligportaler
Når du har slået fast om du vil leje eller købe, og hvor du gerne vil bo, skal du for alvor sætte jagten ind. Her er det en god idé at melde sig ind i Facebook Grupper med salg og leje af boliger, så du dagligt får opdateringer på de nyeste boliger. Ydermere kan du oprette dig på boligportaler. Alt efter hvor du ønsker at bosætte dig, skal du dog være opmærksom på, at efterspørgslen kan være stor, og at det derfor kan være en fordel at søge bredt.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!