Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Sådan finder du den bedste laserbehandling nær dig

12-07-2022

Dette er sponsoreret indhold

Der kan være mange grunde til, at du går med tankerne om en laserbehandling. Overvejer du en overfladebehandling, så kan fraktioneret CO2-laser være ideel til dig. Den type behandling bruges oftest til behandlinger af solskader, ar eller rynker. Den kan også bruges til at reducere ujævnheder og give dig en fastere samt glattere hud. Men hvordan finder du den bedste klinik nær dig, som tilbyder laserbehandling? Og hvordan kan du sikre dig, at det er et ordentligt sted? I denne artikel finder du råd og vejledning til, hvordan du bedst muligt sikrer dig selv, inden du får din laserbehandling. 

Snak med venner og bekendte 
Et godt sted at starte er at snakke med venner og bekendte. Kender du nogle, der tidligere har besøgt klinikker med speciale i rynkereducerende og æstetiske behandlinger? Måske du kender nogle, der kender nogle? Det er altid godt at høre fra venner og bekendte, hvilken oplevelse de har haft. På den måde sikrer du dig et ærligt svar, og du kan altid spørge yderligere ind til ting, hvis du har flere spørgsmål eller gerne vil have uddybet noget. 

Undersøg stedet 
En anden vigtig ting er, at du skal tjekke deres hjemmeside ud. Hop ind på deres hjemmeside, og læs om deres værdier, behandlingerne, hvordan det hele foregår og lignende. De erfarne steder vil have sider, hvor deres behandlinger er beskrevet, så du kan få en ide om, hvordan det foregår. 

Desuden er det vigtigt, at du vælger et sted, der sørger for, at du får en konsultation inden din behandling. Konsultationen er til for, at du, sammen med behandleren, kan finde ud af, hvordan den bedste behandling for dig foregår. Her vil du blive taget igennem behandlingen, hvor mange behandlinger du skal have, hvordan du skal forholde dig inden og efter og lignende ting. Vær også opmærksom på, at klinikken overholder den 48 timers betænkningstid, der er i forhold til Styrelsen for Patientsikkerhed. 

Læs anmeldelser 
Den sidste ting, som altid er godt at gøre, ligemeget om du skal tjekke en klinik eller en almindelig webshop ud: Læs deres online anmeldelser. Du kan hurtigt få en ide om, hvilke oplevelser tidligere kunder har haft. Er folk utilfredse, vil det med garanti stå online et sted. Undersøg Trustpilot, deres Facebook-side og andre sociale medier, og læs, hvad folk har skrevet om dem. Har du gjort alle tre ovenstående og synes stadig, at det virker lovende? Så er næste skridt at tage et smut forbi klinikken og snakke med dem. 
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!