Mandag d. 5. december 2022 - Årgang 17

Sådan bliver du dygtigere til tennis

31-03-2021

Dette er sponsoreret indhold

Det fede ved at dyrke en sport er bl.a., at du hele tiden udvikler dig og bliver bedre. Det føles rigtig fedt, når du bliver bedre til noget, som du ovenikøbet elsker at lave. 

Dog når du som regel på et tidspunkt til et punkt, hvor du er nødt til at finde på nogle nye tiltag inden for din sport, hvis du skal blive ved med at udvikle dig. Derfor får du her tips til, hvordan du bliver endnu bedre til tennis. 

Giv dig selv noget nyt udstyr 

Det er ikke nødvendigt at have en hel masse forskelligt udstyr for at dyrke tennis. Du har brug for nogle helt basale ting såsom en ketcher og en bold, men meget mere skal der ikke til for at komme i gang. Men når du begynder at blive bedre til tennis, kan du også udvide din kollektion af udstyr, så du kan blive endnu bedre. Du kan f.eks. skifte til en bedre ketcher, skifte greb eller strenge på din ketcher, skifte til et par gode tennissko el.lign. Det er alt sammen noget, der gør din tennisoplevelse endnu bedre. 

Du kan f.eks. vælge en tennisketcher fra ZERV.

Begynd hos en træner 

Hvis ikke allerede du går til tennis hos en træner, er det en rigtig god idé at overveje at begynde på, hvis du ønsker at blive bedre. Selvom du sagtens kan spille tennis uden en træner, giver det rigtig god mening at have en ved din side, som kan give dig tips og tricks, imens du spiller. Hvis du begynder hos en træner, vil du med stor sandsynlighed lære nogle helt nye ting, som resulterer i, at du bliver endnu bedre til din sport. 

Derfor er det helt sikkert værd at overveje, hvis du på nuværende tidspunkt spiller uden en træner ved din side. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!