Onsdag d. 28. september 2022 - Årgang 17

Produktet, der hjælper med at skabe en bedre trafiksikkerhed

29-08-2022

Dette er sponsoreret indhold

En god trafiksikkerhed er altafgørende for at vi alle sammen kan færdes trygt og sikkert i det offentlige rum uanset om vi er gående, cyklist eller bilist. Derfor er det også vigtigt at udviklingen i produkter, der skal højne sikkerheden, bliver ved. Heldigvis bliver der med tiden udviklet mere og mere på produkter som skal gøre sikkerheden i trafikken bedre. Læs med videre her og hør mere om hvordan man med brugen af fartmålere kan sikre at hastigheder på vejene bliver overholdt. 

En påmindelse til trafikanterne
En fartmåler kan hjælpe på trafiksikkerheden ved at være en påmindelse til trafikanterne om at holde farten. Hvis trafikanterne ikke har formået at overholde hastighedsbegrænsningerne, så signalerer en fartmåler at farten skal sættes ned. Fartmåleren angiver nemlig den præcise hastighed, og er dermed meget brugbar i gadebilledet på vejene. 

Kender du til udvalget af trafikmålere?
Udvalget af trafikmålere er bredt og kan også variere meget i forhold til prisniveau. Motiverne på de forskellige fartmålere kan også være forskellige fra hinanden på flere måder. Nogle af disse målere viser motiver såsom en henholdsvis grøn, gul eller rød smiley, mens andre fartmålere viser den præcise hastighed i tal. Det kan derfor godt være en god ide at overveje hvilken form for visuelt udtryk, som du vil mene passer bedst til den situation som du er på udkig efter en fartmåler til. 

Søg vejledning hos eksperterne hvis du er i tvivl
Når du skal købe en fartmåler eller andet udstyr til et så vigtigt formål, så er det altid en rigtig god ide at inddrage eksperter inden for området i købet af udstyr. På denne måde er du mere sikker på at have gjort det rigtige køb, og kan samtidigt også få råd og vejledning, som I kan have gavn af på længere sigt. 
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!