Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Plakaten til den berejste ildsjæl

19-04-2020

Dette indhold er sponsoreret

Her på siden finder du gaven til den berejste ven, kæreste, eller det berejste familiemedlem, der har fødselsdag lige om hjørnet - nemlig en verdenskort plakat fra Citatplakat.dk, der forhandler en verdenskort plakat i flere afskygninger, så du kan finde lige den plakat der passer til din berejste ven, kæreste, eller det berejste familiemedlem. Hvis du selv er typen, der har rejst verden tynd, eller i hvert fald har planer om det, så er denne plakat også ideel for dig. Giv dine vægge nyt liv med et verdenskort, hvor du kan sætte knappenåle de steder du har besøgt. Plakaterne findes både i store og små, og der forhandles alt fra det klassiske og velkendte look fra folkeskolen til de mere moderne udgaver med masser af farve eller vandfarve, der giver dine vægge et helt anderledes udseende. Så hvis du er på udkig efter andet, end blot en citatplakat, så læs med her.

Det klassiske verdenskort 
Verdenskort plakaterne fås både i det klassiske og velkendte look, som man husker fra folkeskolen, der lige blev hevet ned fra oven i geografitimerne, og selvom geografi måske ikke er dit yndlingsfag at se tilbage på, så er dette type verdenskort utrolig vellidt - måske fordi det frembringer noget velkendt og har eksisteret så længe, at udseendet bliver retro. 
Det klassiske verdenskort er meget detaljeret med navne på de forskellige lande, floder og verdensdele. Så hvis du ikke er en haj til geografi, er det klogt at investere i dette kort, så du kan læse dig frem til hvor knappenålen skal sættes. 

Det moderne verdenskort
Som en kontrast til det klassiske verdenskort, har Citatplakat.dk designet et verdenskort i vandfarve, der uden landenavne og så videre, udelukkende afbilleder verden farvet op. Denne form for verdenskort favoriseres også af kunderne, da dette kan hænges op, hvis man ønsker at holde indretningen mere minimalistisk og stilren, hvilket ofte foretrækkes i mange af de danske hjem. 

Idéen bag plakaterne fra Citatplakat.dk
Citatplakat.dk ønsker at genskabe tidens mest velkendte danske citater i flotte og farverige designs, som plakater. Konceptet er skabt for at fremkalde et smil på folks læber. Alle plakaterne er designet med de sjoveste danske citater og catchphrases, der er letgenkendelige og ofte humoristiske, og som vi ubevidst adopterer til vores eget sprogbrug og benytter i daglig tale. Derudover forhandler Citatplakat.dk også et bredt udvalg af flotte plakater, der er designet af deres egne danske designere. De forhandler alt lige fra de originale citatplakater til moderne designplakater, kunstplakater, fotokunst, naturplakater, plakater af blomster, plakater til børneværelset og verdenskort plakater. 

Et simpelt, grafisk design
Plakaterne er fremstillet i et simpelt grafisk design, hvor der er taget højde for detaljen, hvilket medfører at plakaterne passer ind i de fleste danske hjem. Citatplakat.dk er en kombination af humor og indretning, hvilket gør en plakat fra deres webshop til den ideelle gave til manden eller kvinden, der påstår at have alt. 
Alt i alt tilbyder Citatplakat/Dialægt plakater til enhver smag - fremstillet i et stilrent nordisk design, hvor humor og indretning kombineres og går hånd i hånd. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!