Mandag d. 5. december 2022 - Årgang 17

Permanent hårfjerning med laser: Sådan fungerer det

19-04-2021

Dette er sponsoreret indhold

Drømmer du om en permanent hårfjerning med laser? I denne artikel fortæller vi meget mere om, hvad en sådan behandling indebærer. Du bliver blandt andet klogere på behandlingstid, virkning, konsultation og meget mere. I dag er der nemlig flere og flere, der tyr til kosmetiske behandlinger. Mange er dog i tvivl om, hvorvidt en permanent hårfjerning i det hele taget har en effekt.

For at fjerne al tvivl om effekt og derimod gøre dig klogere på behandlingen, kan du læse meget mere nedenfor. Vi håber, at du kan bruge artiklen til noget, og at du finder den rette behandlingstype for dig. God læselyst. 

Permanent hårfjerning med laser – alt, du skal vide
Hvad er en permanent hårfjerning med laser egentlig, og hvordan virker behandlingen? Som du måske allerede er bekendt med, kan en permanent hårfjerning selvfølgelig foregå på mange måder. Men fokus i denne artikel er på laserbehandlingen. En hårfjerning er for dig, der ønsker at fjerne uønsket hårvækst. Det kan være hårfjerning ved bikinilinjen, under armene, i ansigtet, på overlæben, på ryggen eller på benene.
I dag anvender man en moderne laserteknologi til permanent hårfjerning med laser. Teknologien vandt indpas for 20 år siden og blev lynhurtigt populær på markedet. 

Laserteknologi er generelt en effektiv behandlingsform. Den fungerer ved, at lysstrålens energi fra laseren går ind og rammer huden og håret. Det resulterer i, at håret brænder, og varmen fra strålen helt fjerner hårets rod og hårsæk. Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at det brændte hår først vil falde af efter et par dage eller uger. Det afhænger altid af, hvor på kroppen hårene sidder. 

Effekten af permanent hårfjerning ses bedst på mørke og grove hår. For at opnå den fulde permanente effekt er det desuden nødvendigt med flere behandlinger. På den måde er der mulighed for at komme i bund med at ødelægge hårsækkene efter en rum tid. Du skal ikke være nervøs for, hvorvidt laseren vil ødelægge huden omkring hårene. Laserens stråler er nemlig skånsomme.

Hvem varetager behandlingen?
Når du henvender dig til en kosmetisk klinik for at få en permanent hårfjerning med laser, vil du blive mødt af medarbejdere, der er specialiserede i behandlingsformen. Du kan desuden være sikker på, at de har det helt rette udstyr til at foretage behandlingen. 

Inden du beslutter dig, har du desuden mulighed for at få en uforpligtende konsultation. Her kan du høre meget mere om permanent hårfjerning og alt, hvad det indebærer. Du kan også læse meget mere på netdoktor.dk, hvis du mangler faktuel indsigt. 

Til sidst er det vigtigt at gøre dig opmærksom på, at der tit og ofte kan være behov for 6-8 behandlinger. Derudover bliver det anbefalet, at der går 4-12 uger mellem hver behandling på de samme områder. Ønsker du et varigt og flot resultat, bør du kontakte en kosmetisk klinik inden for nærmeste fremtid. På den måde kan du gå sommeren i møde med det perfekte permanente resultat, der kan gøre din hverdag langt nemmere. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!