Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

På jagt efter nyt dykkerur? Tjek tilbud på JP2000-08E

21-12-2020

Dette er sponsoreret indhold

Find et dykkerur i topklasse – se tilbud på Citizen Promaster JP2000-08E, der også kendes som Pingo-uret og nok er et af de mest kendte og udbredte dykkerure i verden. Både ved urets design og dets mange features står det nemlig i en klasse for sig. Første indikation på det er den sølvglinsende urkrans med tyk skruekrone, der er vandtæt og giver adgang til indstilling.
Uret kombinerer de analoge visere med et digitalt display, der bl.a. kan vise den dykkede dybde i m – ved at trække på den avancerede dybdesensor. Der er også andre funktioner til gavn for dykkere – hvad end vi taler fridykkere eller endda medlemmer af frømandskorpset.

JP2000-08E er blandt de bedste dykkerure
JP2000-08E er et af de fineste Citizen dykkerure på markedet og har derfor naturligt nok også flere typer alarmer. Dybde- og dykkealarm fortæller dig, hvornår du under dykningen hhv. er nået en bestemt dybde og har været under vandet et bestemt stykke tid. Dybdealarmen kan derfor give dig føling for, hvordan en given dybdes tryk er, mens dykkealarmen er god til log. 

Dykkerlog gør det nemt at gemme data
Apropos log har Pingo-uret en indbygget dykkerlog, der holder styr på data fra dine seneste fire dyk. Datoer for dykkene, starttidspunkter, maksimal dybde og dykketid gemmer dette ur for dig, hvor du så kan overføre dataene til fx en notesbog for at gemme dine data for stedse.

Skal du vælge Citizen dykkerure – eller billigere modeller?
Når du leder efter et dykkerur, er der mange ting at skele til. Typisk vil der være store spænd i pris på enkelte modeller, hvor bl.a. Citizen prismæssigt ligger en tand over sine konkurrenter på markedet. Ønsker du et dykkerur, der giver dig så mange oplysninger som muligt og ikke blot viser tiden brugt under vand, giver det mening at punge ud for en af de dyrere modeller. 
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!