Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Opdater din bolig

18-12-2019

Sponsoreret indhold

De fleste af os kender til følelsen af, ikke at være tilfredse med vores hjem. Enten er det for kedeligt, for gammeldags eller for slidt, eller også trænger man bare til forandring. Uanset hvad din situation er, har vi her samlet lidt tips og tricks til, hvad du kan gøre, for at opdatere din bolig. Der er løsninger til alle, hvad enten dit budget er stort eller småt. 

Inspirerende indretning
En af de nemmeste og billigste måder at give din bolig et nyt look på, er ved at indrette på ny. Indretningen har stor betydning for, hvad dit hjem udstråler og kan hurtigt give et helt anderledes look. Før du begynder at indrette på ny, er det vigtigt at du beslutter dig for hvad dit budget er, samt hvilken stil du vil indrette efter. Er dit budget højt, kan du kigge efter større møbler, som f.eks. sofa, spisebord og opbevaringsløsninger. Er budgettet lidt lavere, skal du fokusere på tilbehør til boligen, så du kan få mest ud af pengene. 

Stilmæssigt skal du gøre dig nogle overvejelser, for at sikre at der er en gennemgående rød tråd i indretningen. Køber du bare alt hvad du kan lide, kan det hurtigt komme til at stikke i for mange retninger, og helhedsindtrykket vil spoleres. Brug internettet til at finde inspiration og find ud af hvad du kan lide.  

Fede forbedringer
Vil du gerne gøre mere ved din bolig, end at ændre lidt i indretningen kan det betale sig at renovere, hvor der er brug for det. Det er en god idé at fokusere på forbedringer, som man ved vil øge salgsværdien af boligen. En af købernes mest efterspurgte renoveringer, er renovering af vinduerne – især isolerede vinduer er populære, da det bidrager til en formindsket varmeregning og et bedre indeklima. Bor du i lejlighed, er den bedste investering at få etableret en altan, hvis det er muligt. Altanen vil både kommer jer til gode samtidig med at salgsværdien vil stige markant.  

En anden mulighed er at få nyt tag og/eller en facaderenovering. Førstehåndsindtrykket betyder meget for en bolig, og her kan tag og facade gøre underværker. Er du gør-det-selv-kyndig kan du starte her og ellers kan du selvfølgelig betale dig fra det. 

Ny bolig
Skal der ske noget HELT nyt, kan du også overveje om det er tid til en flytning. Måske har I for meget plads, efter børnene er fløjet fra reden eller måske har i for lidt plads, med børn på vej. Det kan også bare være at i trænger til lidt forandring. Læs mere her, hvis en ny bolig er løsningen for jer. 

Hvis det er tilfældet og i skal på boligjagt, er det essentielt at i forbereder jer godt inden. Hvor mange værelser har i brug for, hvor mange kvadratmeter skal i bruge og hvad er jeres budget? Har i krav til ruminddeling og vil i bo i hus eller lejlighed. Der er mange ting at tage stilling til, og jo mere specifikke krav i har, jo lettere vil det være at finde jeres drømmebolig. 

For at sikre at økonomien går op, kan det betale sig at få en vurdering af jeres nuværende bolig og tage en tur i banken og få noget vedledning, så i ved hvad der er realistisk. 
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!