Onsdag d. 28. september 2022 - Årgang 17

Opdag fantastiske Frankrig med camping

20-09-2022

Sponsoreret indhold

Frankrig er et af de mest velbesøgte lande i verden og det er nemt at forstå. Fra de tempererede egne i Nordfrankrig til de varme vidder i syd, så har dette land noget for enhver smag. Mange vælger turen til Paris eller kystbyerne nede ved Rivieraen og det er også skønne steder. Men en fantastisk måde at se Frankrig på, er camping. I denne guide vil vi fortælle lidt om hvorfor din næste ferie i Frankrig skal være en campingtur, samt tips til hvorhen turen skal gå.  

Hvorfor skal du campere i Frankrig?
Mange danskere tager som sagt til Paris på byferie eller på badeferie ved Rivieraen. Men Frankrig er et meget forskelligartet land, hvor kulturen, naturen og maden ændrer dramatisk, hvis man blot kører 50-100 kilometer i den ene eller anden vej. Med camping kan du og familien finde uopdagede perler. Det er nemt og enkelt at finde en campingplads i Frankrig med Vacanceselect. Fra disse campingpladser kan du tage på dagsture rundt i regionen og finde ud af, hvad dejlige Frankrig har at byde på. Hvis I mere har lyst til en afslappende dag, har campingpladserne masser af sjove aktiviteter såsom swimmingpools, legepladser og boldbaner, så både du og familien kan få en ægte drømmeferie i det franske. 

Pays de la Loire
Pays de la Loire er en region i Vestfrankrig og har noget for enhver interesse, om det så er smuk arkitektur, smuk, vandreture i storslået natur, badestrande, eller god mad og vin. Der er meget og vælge imellem og besøgende vil ikke blive skuffet. Man kan finde campingpladser, som kun ligger en lille gåtur væk fra flotte badestrande, hvor hele familien kan få en frisk dukkert i Atlanterhavet. I kan også tage en smuttur til regionshovedstaden Nantes og se storslået arkitektur eller nyde de lokale delikatesser såsom fisk med buerre blanc, gedeost eller de berømte Belle Angevine-pærer. 

Alsace
Alsace grænser op til Tyskland og er et godt valg, hvis du ikke har øvet dig på dine franske gloser. Den lange fælles historie med nabolandet betyder, at mange af de lokale taler glimrende tysk. Her er naturskønt med bjerge og grønne dale, med masser af slotte og vinmarker. Hvis er er interesseret i lidt historie, kan I tage en tur forbi det velbevarede Haut Koenigsbourg-slot og se hvordan fyrsterne levede i middelalderen. 

Provence
Provence-regionen er et oplagt valg for dem, som gerne vil have lidt sydlandsk feriestemning på deres campingtur. Denne region har længe været et populært feriested på kun af det varme klima, mange solskinstimer og skønne strande. Provence har noget af den bedste mad i hele Frankrig og retter som ratatouille og bouillabaisse stammer herfra.  

Korsika
Korsika er en ø i Middelhavet og derfor er dette sted noget anderledes fra resten af Frankrig. Her har man det godt og derfor tager man det hele lidt med ro. Med skønne strande er dette et godt sted for de vand gladee. Har man bil kan man tage på en skøn tur gennem skovene og bjergene
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!