Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Ønsker du også sikker opbevaring i København eller Århus? Læs med her

26-06-2020

Dette er sponsoreret indhold

Der kan være mange forskellige grunde til at du kan stå og mangle et sted hvor du kan opbevare dine genstande, måske er du lige flyttet, måske skal du ud på en længere rejse og har sagt din lejlighed op? Uanset hvad din grund er, vil du når du leder efter opbevaring i Århus og København finde ud af der er en lang række forskellige firmaer, som alle tilbyder opbevaring, men hvilket skal du vælge? Mange vælger at bruge Holger Danske Flytteforening, og dette er med god grund. 

Vælg opbevaringsrum som er tyverisikret og videoovervåget 
En af de første grunde til at mange vælger at bruge Holger Danske Flytteforening, er at du her finder opvarmet, videoovervåget og tyverisikret opbevaringsrum. Dette er en stor fordel idet du sikre at dine møbler ikke bliver skadet af fugt eller fx frost, idet opbevaringsrummet som sagt er opvarmet. Herudover giver det også mulighed for at du som virksomhedsejer trygt kan benytte containerne som fx fjernarkiv, idet der som sagt er helt tørt i de forskellige containere eller rum. 

Herudover sikre den konstante overvågning også at dine møbler osv. bliver holdt sikre, og du skal derfor heller ikke være bange for at komme tilbage til et halvtomt opbevaringsrum. Den konstante overvågning gør også at du som virksomhedsejer trygt kan sove om natten, velvidende at dine kunders informationer er låst sikkert inde. 

Minimal adgang til opbevaringsrummene, sikre maksimal sikkerhed
En anden faktor som er med til at gøre Holger Danaske Flytteforening ekstra sikker, er også det faktum at alle ikke har adgang til faciliteterne. Alle mennesker som har ting opbevaret skal nemlig tage kontakt til en af stedets medarbejdere, hvorefter de så kan tilgå deres ting. Dette er også med til at minimere risikoen for fx indbrud eller tyverier. 
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!