Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Nytårsaften er på vej, har du planlagt din aften?

06-11-2019

Vi har alle vores forskellige måder at fejre nytårsaften på. Mange af os har efterhånden traditioner, som vi har arvet fra vores familie, der bare går videre i vores egne familier. Men nytårsaften er en stor og vigtig dag for alle. Vi kommer ind i et nyt år, og for mange kan det også symbolisere en ny start. Du har muligheden for at gøre nogle ting bedre end sidste år, og vi vasker på en måde tavlen ren. Vi holder af nytårsaften, og vi fejrer den glædelige med fyrkeværi og masser af latter. Men én ting, gør de fleste danskere på deres nytårsaften, og det er at høre dronningens nytårstale.

Dronningens nytårstale 2019
Det er altid en oplevelse at høre vores dronning snakke om, hvad der er sket i 2019 og høre, hvad hun vil fortælle os. Det fryder os, og det er vigtigt at høre dronningens nytårstale 2019 på nytårsaftenen. Men det er muligt at gætte på, hvilke ord dronningen nævner i sin tale og vinde penge på det. Det kan være, at du synes, at det lyder lidt underligt, og du har måske ikke hørt om det før. Det er lidt af samme princip, som når fyrene gætter på, hvor mange mål det ene fodboldhold får og derved vinder penge, hvis de gætter rigtigt.

Det er muligt at spille på mange forskellige ord, som du tror, at dronningen nævner, og hvis du får ret, så kan du vinde penge. Hvis du er trofast nytårstale fan, kan det jo være, at du faktisk kan vinde lidt penge på bare at gætte på forskellige ord. Du har dog risikoen i at miste dine penge, og det skal du tænke på. Når du gætter på ord, sætter du penge ind på det ord. Du kan selvfølgelig selv vælge at lave en gætteleg ud af det.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!