Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Nyt samarbejde mellem Østkysten og Vestkysten

12-12-2019

Sponsoreret indhold

Den 17. december er der kaldt til stormøde på rådhuset i Aars. Her skal der dannes ramme for en ny turistdestination, som er fælles for Østkysten og Vestkysten. Det er Mariagerfjord Kommune og Vesthimmerland Kommune, som sammen ønsker at varetage en fælles udvikling af turisme i form af Destination Himmerland.

Under stormødet skal en fælles strategi lægges, og mulighederne for den nye Destination Himmerland er mange. Fra Øster Hurup i øst og til Løgstør i vest er der både outdooraktiviteter, ringborge, golfbaner, maritim kulturarv, fjord og kyst. Og det er netop alt dette, som skal være med til at trække flere turister til Himmerland, som er så unikt.

Store ambitioner og glæde for turismesamarbejdet
Det nye turismesamarbejde mellem Mariagerfjord Kommune og Vesthimmerlands Kommune er til stor glæde, og ambitionsniveauet er højt. Ønsket er at få synliggjort Himmerland nationalt og internationalt. Området byder nemlig på mange spændende kvalitetsoplevelser. Idet turister ikke skelner mellem kommunegrænser i deres søgen efter nye oplevelser, bør erhvervslivet heller ikke gøre det. Derfor er det nye samarbejde mellem de to kommuner yderst fordelagtigt. Dette skal både gavne turisternes oplevelser og erhvervets omsætning.

Stormødet afholdes på Aars rådhus den 17. december 2019 kl. 15-17. Her vil Mariagerfjord og Vesthimmerland være repræsenteret i form af Mogens Jespersen og Per Bach Laursen – de to borgmestre for kommunerne. Derudover vil VisitMariagerfjords turistchef, Kristina Lehmann Schjøtt, og VisitVesthimmerlands turistdirektør, Jimmi Stæhr-Petersen, ligeledes være til stede. Der vil her blive orienteret om det nye samarbejde og turismens potentiale, og desuden vil processen blive gennemgået.

En god mulighed for nye tilflyttere og borgere
Det er ikke kun turismen, der kommer til at nyde godt af det nye samarbejde. Tilflyttere og eksisterende borgere kommer ligeledes til at opleve samarbejdets fordele. Med Destination Himmerland kommer nemlig nye oplevelser og muligheder.

Overvejer du at flytte til Vesthimmerland, er det oplagt at flytte dertil snarest muligt. Vesthimmerland er et område i Danmark, hvor du får et unikt samspil mellem civilisationen og naturen. Forbind ferieoplevelser og hverdagsliv med strand, skov, bykultur, sommerhusområder og landsbyidyl. Du får det hele i Vesthimmerland, og dette er altså med til at gøre området til noget helt specielt. De største byer i kommunen er Aars, Farsø, Løgstør og Aalestrup.

Ønsker du at flytte til Mariagerfjord Kommune i stedet, er dette ligeledes en god mulighed. I Mariagerfjord er du tæt på det hele – både strand, fjord, skov, mindre lokalsamfund og større byer. Der er altså noget for enhver smag, og du får samtidig et godt udvalg af skoler, indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter, uddannelser og kulturoplevelser.

Uanset om valget falder på Vesthimmerland eller Mariagerfjord, er det en god idé at alliere dig med en boligadvokat. Boligadvokater fungerer som en uafhængig rådgiver i forbindelse med køb af bolig. Du får igennem en boligadvokat rådgivning og hjælp til købsaftale, tinglysning og skøde. Du finder et væld af boligadvokater online, som du hurtigt og nemt kan tage kontakt til. På den måde får du nemt skaffet professionel rådgivning i form af en boligadvokat, så du kan finde din drømmebolig hurtigst muligt.

Har du brug for flere råd i forbindelse med boligkøb, kan du her læse mere.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!