Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Nyhed fra Careteam Fotografi til erhvervslivet i Vesthimmerland

12-02-2022

En contentdage aftale med Careteam Fotografi betyder, at du altid er sikret godt og relevant indhold til din virksomhed. I samarbejde producerer vi video- og fotomateriale som du kan bruge på din hjemmeside, sociale medier, nyhedsbreve, annoncer og meget mere.

Tanken bag contentdagene
Alle virksomheder har brug for aktuelt, relevant og spændende indhold til at fortælle deres historie og værdier. Det kan f.eks. være indhold til hjemmesider, sociale medier f.eks. Facebook og Youtube, men det kan også være billeder til offline brug f.eks. aviser, messestanden, reklamebrochure mm.

Tanken bag er løbende at producere content, dvs. billeder og film, således at du som kunde altid kan præsentere de nyeste projekter fra din virksomhed, og med professionelt materiale kan man lave en god præsentation af virksomheden, eller på billedgalleriet på  hjemmesiden, banner til messestanden, og alt hvad der er af muligheder der imellem.

Mulighederne med content dagene stopper kun, når ideerne slipper op, og det gør de ikke lige med det samme. Careteam Fotografi laver contentdage med virksomheder og mængden af materiale, som virksomhederne har fået produceret er ganske enorm, på et år, dvs. 12 dage, når vi typisk 17-20 film + 60-80 stillbilleder, som alt sammen kan bruges på de sociale medier, til virksomheds præsentationer, messer, brochurer mm.

Med en contentaftale med Careteam Fotografi er du sikker på at have aktuelt og professionelt produceret materiale nok til at lave opslag på din Facebook, LinkedIn, Instagram 2-3 gange i måneden.

Hos Careteam Fotografi brænder vi, for at løfte virksomheders visuelle udtryk på tryk hjemmesider og sociale medier i form af nærværende billeder samt video- og drone optagelser, der får dig og din virksomhed til at fremstå professionelt og troværdigt.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!