Mandag d. 5. december 2022 - Årgang 17

Nordjyske tænder smiler (h)vidt

04-06-2021

Dette er sponsoreret indhold

Hvis du har undret dig over hvorfor folk omkring Vesthimmerland og resten af det nordjyskes smiler vidt og afslører deres flotte tænder, så er det nok af to årsager: når man er omringet af så betagende natur som den nordjyske, kan man ikke gøre andet end at smile og når man har adgang til dygtige tandklinikker, kan man bedre holde bisserne hvide. 

Det er godt for sundheden at smile og grine. Nogen siger endda at det forlænger liv. Hvis dét er tilfældet, er det da bare om at smile noget mere. Det gør man ved at fyldet sin dagligdag med små glæder, som får smilet frem. Det kan for eksempel være kvalitetstid med familien eller udflugter til Vesterhavet. Når man i det nordjyske bor så tæt på kysten og smukke skove, er der rig mulighed for sjov og leg.

Rejs for smilet
Det kan altså betale sig at køre en længere tur efter berigende opleveler for at få smilene frem på læberne. Nogle kan alligevel være generte over at vise deres tænder, men det er ærgerligt at holde glæden tilbage når det er godt for den mentale sundhed at trække på mundvigene. 

Hvis man føler at tænderne har brug for noget arbejde, en tandrensning eller lignende, kan det også betale sig at rejse for smilets skyld. www.valbytandklinik.dk er for eksempel en klinik bestående af dygtige tandlæger og tandplejere, som kan hjælpe dig med dine tandmæssige ønsker. Det er dét værd hvis det kan gøre dig gladere.

Når naturen ikke er nok
Man kan gøre meget selv hjemmefra, med en god tandbørste og tandpasta. Tandbørstning to gange om dagen og regelmæssig brug af tandtråd, kan holde bakterierne og de uønskede huller væk. Så man kan altså komme langt med få værktøjer og undgå at besøge sin tandlæge for at reparere uønskede problemer.

Men når heldet er ude og dine tænder ikke er som du vil have dem, så kan det være svært at få smilet frem, selv på de mest betagende jyske strande. Så kunne det være tid til at køre østpå og besøge klinikken bag http://www.tandbro.dk/. Tændernes sundhed har stor betydning for både fysisk og psykisk sundhed.

Gør det selv 
Når vores tænder ser flotte ud, får man også lyst til at smile noget mere og vise de flotte bisser frem. Men man kan også nemt komme til at tage tændernes sundhed for givet. Når man til hverdag ikke har ondt i tænderne, kan man nemt glemme hvor ondt det kan gøre at få et hul, hvis man glemt at pleje sine tænder som normalt.

Så gør som de fleste nordjydere gør hver dag og børst tænderne grundigt morgen og aften, så du ikke behøver at betale en større regning hos tandlægen. Det er alligevel godt at kende til mulighederne som tandlægen i Valby eller på Østerbro kan hjælpe med. Uanset om det er tandblegning eller rodbehandling, så er man i gode hænder i tandklinikken. 

Besøg hjemmesiden for at lære mere om behandlingerne og den enkelte kliniks behandlingsmuligheder. 
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!